De tweede Internationale Survey van Zankyou! Maak kans op het winnen van een weekend in Sevilla!

Wij van Zankyou hebben het grote genoegen om de lancering van de tweede editie van ZIWO, ons internationaal bruiloften onderzoek aan te kondigen. We zijn trots dat de 2015-versie werd uitgebracht in 16 landen, waaronder Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Rusland, Verenigde Staten, Mexico en Brazilië, in 8 verschillende talen.

Met dit onderzoek hopen we een nog beter inzicht te krijgen in de nieuwste trends en de verschillende gewoonten van echtparen uit de hele wereld. Het doel hiervan is om een overzicht te krijgen van hoe de moderne getrouwde en verloofden voorbereiden op hun grote dag, zodat wij nog beter begrijpen en onze aanbieders beter kunnen voldoen aan de eisen van de toekomstige bruidsparen. Daarom is uw inbreng erg belangrijk voor ons!

ZIWO 2015Meer lezen “ZIWO 2015”
ZIWO 2015

Alvast bedankt! en voor meer informatie en de algemene voorwaarden klik hier! 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie