De ultieme feestjurk trends voor naar een bruiloft van 2015!

Inmiddels is 2015 van start gegaan en mogen we geloven aan een keurig rijtje goede voornemens. Met onze december feestjurkjes terug in de kast, is het uitkijken naar aankomende feestelijke partijen in de wintermaanden.

Net zoals we feestelijk gekleed gingen tijdens de afgelopen december feestdagen, zo graag verschijnen we in een oogverblindende outfit op een trouwerij gedurende de overige wintermaanden. Toch lijkt zoeken naar een feestelijk winterjurkje nog knap lastig! Wat de zoektocht moeilijk maakt, is het aantal ‘’mouwloze jurkjes’’ dat in de winkels hangt en het beperkte aantal items waarmee je je mode-verantwoord warmer aankleedt. Om de een of andere reden slagen we er gek genoeg niet in om een passend item te vinden dat het totale plaatje afmaakt: een bolero is not done, een sjaal zou kunnen, een jasje haalt het model eruit en verdoezeld bovendien het prachtige design van de jurk.

SCHUIF BOLERO’S, SJAALS EN JASJES AAN DE KANT

Door het ruime assortiment mouwloze jurkjes wordt je geneigd een van deze modellen uit de rekken te trekken. Het lijkt erop alsof je door de bomen het bos niet meer ziet. Wel eens gedacht aan een jurkje met opvallende mouwen? Kijk iets verder dan het eerste beste kledingrek en ontdek een verscheidenheid aan mogelijke kanshebbers. Naast mainstream winkels, zoals Zara, zijn vintage winkels een absolute aanrader om een bezoek aan te brengen. Door het dragen van slechts een lap stof, vermijden we een eeuwigdurende kledingcrisis en laten we onze bolero’s, sjaals en jasjes mooi voor wat ze zijn.

TRENDS KORT OP EEN RIJTJE

Romantisch, magisch en sprookjesachtig zijn de huidige trends. De mode uit zich in dierenprints, sprookjesachtige landschappen, romantische kleuren, maar ook prinsessenjurken. Heel romantisch en bovendien erg draagbaar, vooral als je er wol en tweed bij haalt (ongetwijfeld andere stoffen dan je voorheen hebt gedragen naar een trouwerij). Een bloem om je nek, een klein glittertje hier of daar en klaar ben je om een stijlvol entree te maken!


Stylight
Kijk voor meer leuke creaties en tips over de laatste trends op de website van Stylight: www.Stylight.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie