De winnaar van de trekking ZIWO 2015!

Gedurende de maanden juli en augustus heeft de tweede editie van het International Research Zankyou bruiloften plaatsgevonden: ZIWO 2015. Daarin hebben duizenden bruidsparen uit meer dan 20 landen aan meegedaan die bezig waren met het organiseren van hun bruiloft. Wij vroegen hen o.a. hoeveel mensen zij hadden uitgenodigd, de keuze voor de ceremoniemeesters, welk budget er werd besteed en wie er financieel verantwoordelijk was. Allerlei vragen met dit soort interessante onderwerpen.

foto: Annelien Nijland Fotografie

Namens het gehele Zankyou team willen wij alle bruidsparen bedanken die hebben deelgenomen aan het onderzoek en aan alle mensen die ons met het onderzoek geholpen hebben om het te verspreiden.

Aan de deelnemers die aan het onderzoek mee hebben gedaan werd een ongelooflijke prijs beloofd, namelijk het winnen van een weekendtrip in Sevilla. Nu is de tijd aangebroken om de winnaar bekend te maken. Wij zijn erg blij om u mee te kunnen delen dat u de winnares bent van ZIWO 2015!

ZIWO 2015

Dit jaar komt de winnares uit Spanje en neemt het team van Zankyou contact met haar op om het weekend in Sevilla te plannen binnen het netwerk van Hotels Paradores! Beatriz heeft een week de tijd om ons te beantwoorden, anders zullen wij opnieuw de trekking onder alle deelnemers van het onderzoek moeten houden. Dit staat in de algemene voorwaarden van ZIWO beschreven.

Nogmaals willen wij iedereen bedanken en proficiat aan de gelukkige lezer, Beatriz!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie