De Zankyou International Wedding Awards 2016 zijn van start gegaan!

De ZIWA, of terwijl de Zankyou International Wedding Awards zijn officieel begonnen. Dit is de eerste keer dat wij awards uitreiken aan experts uit de bruiloften industrie op internationaal niveau.  Deze awards zullen uitgereikt worden in 23 landen waar Zankyou gevestigd is. Jij kan ook een van de winnaars zijn en erkend worden als de beste in de bruiloften sector op nationaal en internationaal niveau!

Ziwa 2016. Foto: Zankyou

Dit is de eerste wereldwijde wedstrijd waar professionals uit de bruiloften industrie zelf bepalen wie de winnaar is. De wedstrijd is vandaag, 15 juni, 2016 van start gegaan, en alle leveranciers die geregistreerd staan bij ons worden geïnformeerd via mail met daarin een enquête zodat ze kunnen stemmen. De categorieën waarin de awards zullen vallen zijn als volgt: bruiloft locaties, bruidsmode ateliers en ontwerpers, bruidsfotografen, reisbureaus, meest inspirerende nationale en internationale trouwblogs, etc. De westrijd zal eindigen op 26 juni.

Maar wie is de jury dan van deze wedstrijd? De jury zal bestaan uit ruim 95.000 leveranciers uit verschillende landen en ongeveer 1.000.000 bruiden. Tevens worden we ook bijgestaan door de beste bloggers die zich specialiseren in bruiloften.

Als jij je nog afvraagd waarom je zou moeten meedoen dan geven wij je een paar redenen! ZIWA is de grootste internationale wedstrijd voor experts uit de bruiloften industrie ooit. Als je een van de winnaars bent zal je erkend worden als een van de beste uit de industrie en zal je klantenkring ongetwijfeld groeien door de pers die betrokken is bij de ZIWA 2016. 

Er zal geen ranglijst voor de winnaars worden ingevoerd, de top 10 zal zonder onderscheid tussen verschillende leveranciers gekozen worden.

  • 10 awards in elke categorie voor professionals per regio (bijv. Award voor de beste bruidsfotograaf van Amsterdam).
  • 10  awards voor professionals op nationaal niveau (bijv. Award voor de beste weddingplanner uit Nederland).
  • Awards op internationaal niveau (bijv. Award beste bruidsfotograaf in de wereld).

Onthoud dat om te kunnen stemmen moet je een geregistreerde leverancier of bruidspaar zijn op het moment dat deze wedstrijd van start gaat.

Wedstrijd regelement: Zankyou Ventures S.L. behoudt zich het recht om de deelname van een deelnemer die niet voldoet aan de regelgeving of in strijd is met het concept van concurrentie te weigeren, en heeft ook het recht om regels, indien nodig, te wijzigen. De persoonsgegevens die via de gebruiker registratie formulier worden opgenomen in een databestand zijn toegankelijk voor Zankyou Ventures S.L., een bedrijf gevestigd in Madrid, Calle Faraday 7, 28049. De gegevens zullen ook gebruikt worden om uw deelname aan deze wedstrijd te beheren. Zij zullen vertrouwelijk en in overeenstemming met de wet 15/1999, van 13 december worden behandeld, zodat gebruikers toegang kunnen krijgen tot het wijzigen en annuleren van hun deelname. Dit kan gedaan worden door een mail te sturen naar het volgend adres: info@zankyou.com. Wij verzoeken u vriendelijk om enige wijzigingen aan uw deelnamegegevens te rapporteren. Voor meer informatie kunt u hier kijken.
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie