Decoratie voor je bruiloft in de kleuren blauw en geel

In een van de laatste trends in bruiloftsdecoratie staan opvallende kleuren centraal: Bruiloften in rood, met romantische decoratie in roze of zilver, welke afgestemd zijn op de jurk van de bruid en de outfits van de bruidsmeisjes… wanneer je voor een mooie kleur gekozen hebt is succes gegarandeerd. Nu brengen we je nieuwe ideeën; durf kleuren te mengen!

De combinatie van seizoensfruit en bloemen kunnen de basiskleur zijn voor de decoratie van jouw bruiloft. Foto: Nadia Meli

Als je op zoek bent naar bruiloftsdecoratie die veel sfeer en persoonlijkheid uitstraalt, is dit een perfect idee voor jou: het frisse van blauw gecombineerd warmte van geel. Het geeft een prachtig decoratief resultaat waarin juist het contrast tussen de twee kleuren het geheel bijzonder maakt.

Foto: Nadia Meli

Op de foto’s zien we creatieve decoratie van een buiten-bruiloft: blauwe en gele linten met daaraan antieke sleutels en berichtjes, boven een tafel met wit kleed en details in de gekozen kleuren. Een kandelaar en bijzondere servies maken het plaatje compleet. Simpel en erg charmant!

Details zoals dit menukaartje, handgeschreven en met satijnen linten, zullen niet snel vergeten worden door jullie gasten. Foto: Nadia Meli

De natuurlijke kleuren van de bloemen en het fruit op een witte ondergrond geven precies de touch voor een elegante bruiloft, romantisch en erg origineel.

Het intense geel van de citroenen geven een warme touch op tafel. Foto: Nadia Meli.

De bloemen en spullen die je uitkiest voor de decoratie van de bruiloft hoeven niet allemaal precies dezelfde kleur te zijn. Je kan prima combineren met alle tinten blauw en geel die je mooi vindt, zonder dat het overdreven wordt.

Tafel gedecoreerd in wit en verschillende tinten blauw. Foto: Nadia Meli

En als je het aardurft met je jurk, denk er dan aan dat bruidsjurken in pasteltinten helemaal in de mode zijn.

Complete outfit voor de bruiloft in geel en lichtblauw. Fotos: BHLDN

Dit bruidspaar nam de moeite om hun kleding af te stemmen op de decoratie van hun bruiloft, wat deze fantastische bruidsfoto’s opleverde.

Foto: Nadia Meli
Foto: Nadia Meli
Foto: Nadia Meli

Durf jij het aan om felle kleuren te combineren op jullie bruiloft? Laat hieronder of op ons forum jouw reactie achter. We wensen jullie een prachtige bruiloft!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie