Deze 9 momenten zijn misschien wel de beste van je bruiloft

Je hebt zeker al vaak gedacht aan hoe je bruiloft zal zijn. Zeker weten dat je in gedachten zo nu en dan momenten voorbij laat komen waarvan je zeker weten dat je ze gaat beleven, maar pas op! Niet alles zal zo gaan zoals jij je dat had voorgesteld en er zullen ook ongelooflijk mooie momenten zijn waarvan je niet eens had durven dromen. Je bent gewaarschuwd: het kan zomaar zijn dat dit de mooiste momenten van je bruiloft zijn.

Foto: Couche Photo

1. Dansen op het meest smakeloze nummer ooit alsof er nooit meer een morgen komt… En geloof het of niet dit is wat je het allerleukste vindt van de hele avond.

2. Lachen als een dom blondje om een nerdy moment en huilen om een grappige anekdote die je beste vriendin vertelt.

Foto: Click 10

3. Ontdekken dat je veel meer houdt van je broers, zussen, ouders en opa’s en oma’s dan je van tevoren dacht.

4. Eindigen met een patatje met in de eerste de beste friettent die je tegenkomt.

5. Dat het je niet uitmaakt dat iets misgaatof dat iets niet helemaal zo gaat zoals je je dat had voorgesteld.

6. Zien dat je gasten zich echt vermaken op jullie feest gaat het mooiste cadeau zijn dat je krijgt en is de beste herinnering aan je bruiloft.

Foto: Click 10

7. Ontdek met veel vreugde dat je je mobieltje echt niet mist, geen gewhatsapp, geen ge-instagram… De social media kunnen wachten!

8. Na al die uren die je hebt doorgebracht in de kapsalon, na al die tijd die je hebt besteed aan het uitzoeken van je schoenen, is het een ‘klein’ groot plezier wanneer je al deze opsmuk achter je kan laten. Het moment dat je je schoenen uit doet en je haar losgooit en danst tot de zon opkomt. Het grote feest zal je uitputten. Kies daarom een locatie voor het feest waar je later kunt blijven overnachten en vermijd oncomfortabele autoritten als alles is afgelopen.

Foto: Volvoretas Bodas

9. De variatie van overheerlijk eten! Wat was dat ook alweer met bruiden die geen hap aten?

Foto: Efedos

Wij raden ook aan: 9 total in love momenten op je bruiloft!, 29 dingen die elk bruidspaar moet horen voor de grote dag, 9 manieren waarmee je een vrouw écht gelukkig maakt

Auteur: Eline Dabekaussen
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie