NL Login
NL

Doe mee met onze huwelijksenquête en win een iPad!

Met grote trots presenteren wij jullie onze eerste Zankyou Internationale Huwelijksenquete. Deze enquête wordt afgenomen in alle Zankyou landen en dat zijn er nogal wat!

Dertig korte, multiple choice vragen hebben we opgesteld over verschillende onderwerpen omtrent het huwelijk waarin wij geïnteresseerd waren. We zijn nieuwsgierig naar jullie opvattingen over wonen, liefde, de organisatie van jullie bruiloft, noem maar op! Jullie mening is voor ons het állerbelangrijkst en met deze enquête willen we de meningen van Zankyou bruiden over de hele wereld naast elkaar leggen om de verschillen en overeenkomsten te kunnen aanwijzen.

Uiteraard is de enquête geheel anoniem in te vullen en kost het maar een paar minuten van je tijd. Daarnaast, erg belangrijk om even te noemen, is dat je een iPad kunt winnen met het invullen van de enquête! Dus, waar wacht je nog op? Invullen die dertig vraagjes!

  • Hoe kun je winnen?

1) Vul de enquête in:  Internationale Huwelijksenquête

2) Laat een bericht achter onder dit bericht: wat vind je van dit initiatief? Waar ben jij nieuwsgierig naar?

3) En tenslotte: like onze Zankyou Facebook pagina

Succes! Het Zankyou Team

Voorwaarden: de enquête wordt gehouden tot 15.09.2012. De te winnen prijs is een iPad. De loting zal plaatsvinden op 30.09.2012. De loting zal plaatsvinden bij een minimum van 50 participanten. De winnaar: deelnemers die de enquete via http://zankyou.polldaddy.com/s/international-wedding-survey-9 hebben ingevuld, de Zankyou Facebook hebben geliked en een reactie op dit artikel hebben achtergelaten doen mee aan de loting. De winnaar wordt per email op de hoogte gesteld (in het geval van een Zankyou klant) of via Facebook (in het geval een email adres ontbreekt). Acceptatie prijs: eenmaal op de hoogte gesteld heeft de winnaar 30 dagen de tijd om de prijs te accepteren en om de benodigde gegevens door te geven. Als de winnaar niet reageert binnen de 30 dagen, zal Zankyou opnieuw loten, onder dezelfde voorwaarden als hierboven staan omschreven. Dit proces herhaalt zich totdat de prijs wordt geaccepteerd. Mocht de prijs niet kunnen worden uitgedeeld buiten de schuld van Zankyou om, dan zal de loting worden geannuleerd en de prijs wordt in bewaring gesteld voor initiatieven in de toekomst. Verantwoordelijkheid: Zankyou is niet verantwoordelijk voor mogelijk verlies, schade, diefstal, vertraging of andere omstandigheden veroorzaakt door internetproblemen of derde partijen welke de distributie van de prijzen en/of de mogelijkheid van het registreren op de website beïnvloeden. Zankyou is niet verantwoordelijk voor de services van derden waarmee wordt samengewerkt om de winnaars hun prijs toe te kennen. Deelnemers garanderen het effectief voldoen aan deze regels, Zankyou vrijmakend van alle verantwoordelijkheden als blijkt dat de derde partij niet aan deze garantie kan voldoen.
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (15)

ea.agterberg
31 jul 2012

Ik vind het een heel goed initiatief. Ik ga denk ik namelijk binnen 2 jaar trouwen en ik kwam in deze enquete dingen tegen, waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Ik heb ze genoteerd, zodat ik die mee kan nemen bij het organiseren van een bruiloft!

Antwoorden
bartenlieke
31 jul 2012

Ik ben benieuwd naar de waarom achter het initiatief, wat gaat Zankyou met de resultaten doen? Zou het leuk vinden als de onderzoeksresultaten worden gedeeld en ben zeer geïnteresseerd in hetgeen Zankyou ermee gaat doen… Alleen constateren dat er wel of geen verschillen zijn zal het doel toch niet zijn? ;)

Antwoorden
Zankyou
1 aug 2012

Hoi bartenlieke,

we gaan er absoluut wat mee doen! De resultaten worden teruggekoppeld aan onze lezers via het magazine, waarbij we de verschillende domeinen in verschillende landen gaan vergelijken. Wij vinden het interessant te kijken wat bijvoorbeeld gemiddelde budgetten zijn, of hoeveel gasten men uitnodigd, maar ook hoezeer internet bij de organisatie wordt gebruikt. Uiteraard nemen we de kennis ook weer mee in het maken van de content van ons magazine en het verbeteren van onze diensten.

Hopelijk beantwoord dit een beetje je vragen!

Groetjes,
Anke,
Country manager Zankyou Nederland

melissanicolai
31 jul 2012

Ik heb zojuist de enquête ingevuld! Leuke enquête, leuke vragen! Super initiatief! Ik heb het met veel plezier gedaan! 24-06-2011 zijn wij getrouwd, na een relatie te hebben gehad van 10 jaar. Inmiddels zijn we 11 jaar samen en ruim 1 jaar getrouwd!

Antwoorden
daisyverwijs
1 aug 2012

Leuk artikel om een idee te krijgen hoe mensen in deze tijd met bruiloften omgaan!

Antwoorden
jjveldkamp
2 aug 2012

Hallo!
Ik ben heel benieuwd hoeveel mensen een weddingplanner inschakelen en in samenhang daarmee – hoeveel ze dan totaal uitgeven aan hun bruiloft.
Groet!
Jacqueline

Antwoorden
floortjesart
4 aug 2012

Leuke enquête! Ik ben erg benieuwd hoeveel bruiden hun tatoeage laten bedekken. Ik heb zelf een armpje vol (en tegen de tijd dat ik ga trouwen twee armpjes vol) en zou hem nooit bedekken, mijn tattoos horen bij me, ook wanneer ik een bruid ben :)

Antwoorden
dries.degrande
5 aug 2012

net meegedaan,ik hoop dat ik win want dat zou (zoals astrid bryan het zegt) Aaammmzziing zijn!

Antwoorden
floorkikheerebout
8 aug 2012

Het is alweer een tijdje geleden dat we zelf getrouwd zijn (10 jaar!) maar toch wel leuk deze enquete in te vullen. Hoop dat jullie wat hebben aan mijn antwoorden. Ik ga ‘m delen ook. heb veel bruiden op mijn facebookpagina!

Antwoorden
saskia_francke
8 aug 2012

Hier de eerste ‘a.s. bruid’ die de enquete heeft ingevuld doordat Floorkikheerebout hem deelde op FB. Ik zit midden in de voorbereidingen van onze trouwdag en vond dat er leuke vragen in de enquete werden gesteld. Ik ben voornamelijk erg benieuwd of er mannen zijn die de enquete gaan invullen en zoja, of de antwoorden erg verschillen van de vrouwen. Daarnaast ben ik ook wel benieuwd naar het ‘beoogde budget’ want hier kom je op internet het één en ander over tegen, maar ik vraag me af of dit overeenkomt met deze enquete!

Verder zou ik het heel erg grappig vinden om de I-pad te winnen, want onze ceremoniemeester (één van onze beste vrienden) vroeg tegen beter weten in om een I-pad, zodat hij zijn taken ‘uitmuntend goed’ kon invullen ;)

Antwoorden
Zankyou
9 aug 2012

Haha, dat is inderdaad wel slim bedacht van jullie ceremoniemeester ;) Dus als jij hem wint moet je hem afstaan, dat is ook wat!

info2
9 aug 2012

Nieuwsgierig als ik ben om te weten wat er in trouwminnend land gebeurd, maar ook eager om te winnen ;) heb ik de enquete beantwoord. Als weddingplanner is het een vereiste om te weten hoe de bruid/bruidegom van vandaag denkt en doet. Succes met de reacties en ik kijk uit naar de terugkoppeling.

Antwoorden
Zie meer comments

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie