Download nu de Zankyou App!

Als je iemand bent die niet kan leven zonder telefoon om dat restaurantje te reserveren, je bankzaken te regelen, gewoon met je vrienden te praten én ga je trouwen, dan kun je niet zonder de Zankyou App. Als het eerste enthousiasme na het huwelijksaanzoek plaatsmaakt voor de stressvolle voorbereidingen, raak dan niet in paniek! Met jouw favoriete trouw-app kun jij je bruiloft plannen waar je ook bent.

App

 Vergeet schriften, telefoongidsen, adviezen van moeders en vrienden, de smartphones en tablets zijn de trend als het gaat om hulp bij de organisatie van je bruiloft. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend leuk! Om te voorkomen dat de voorbereiding een moeilijke kluif wordt, is de Zankyou App compleet, makkelijk in gebruik en helemaal gratis! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een bruiloft met alle luxe details te plannen! 

Voor, tijdens en na de grote dag helpt Zankyou met creëren van jouw eigen trouwwebsite om al je gasten te informeren over de agenda van jouw bruiloft. Je kunt je genodigden hotels aanraden en zij kunnen hun komst bevestigen.

NL-webdeboda-tablet

Bovendien kun je een cadeaulijst samenstellen zodat je je gasten kunt laten zien met welke presentjes ze je een plezier doen. Voor jou een manier dat zij met iets leuks komen en voor je gasten is het makkelijk om via hun smartphone iets te bestellen. De app is beschikbaar in 8 talen en 6 munteenheden.

NL-home-tablet

Gedurende de bruiloft kunnen de gasten de meest bijzondere momenten vastleggen en delen op de persoonlijke website van het bruidspaar met behulp van de Zankyou App. Op die manier kun je vlak na je bruiloft al nagenieten. Ook kun je zelf foto’s delen zodat je familie en vrienden deze kunnen bekijken. Wist je dat je in de Zankyou App iedere gast met een privébericht kunt bedanken voor zijn komst?

app2

Dus ben je begonnen met het organiseren van je bruiloft? Laat de applicatie van Zankyou een deel van het werk doen voor jou! Wacht niet langer en download de app: je hebt de hele bruiloft bij de hand met slechts één klik.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie