Een adembenemende bruiloft in het hartje van Catalonië

Droom je van een bruiloft op een adembenemende locatie, een locatie waardoor jij en je gasten de herinneringen aan jouw bruiloft voor altijd zullen koesteren? Zoek dan niet verder! In dit artikel vertellen we over de prachtige bruiloft van Michal en Lauren dat plaatsvond op het idyllische platteland van Catalonië. Dit is vastgelegd door de getalenteerde fotograaf Cathy Loughran.

Photo: Cathy Loughran

Er zijn maar weinig stellen die op de vraag ‘’waar hebben jullie elkaar ontmoet?’’ zo’n avontuurlijk en bijzonder antwoord kunnen geven als Michal en Lauren. Beiden zijn fanatieke skydivers. Ze leerde elkaar kennen op de verjaardag van een vriend die ook skydiver is.  Maar ze leerde elkaar pas echt kennen toen ze op hun eerste date uit een vliegtuig sprongen.

Na zo’n avontuurlijk begin van hun relatie wist Michal dat hij Lauren niet zomaar ten huwelijk kon vragen. Daarom zette hij alles op alles om Lauren ten huwelijk te vragen op net zo’n bijzondere locatie als bij hun eerste date. Tijdens hun wereldreis van drie weken zaten ze een nacht in het Metropole Suisse hotel in Como, Italië. Terwijl ze vanuit hun kamer samen naar de zonsopkomst zaten te kijken dat zich uitstrekte over het meer en de bergen vroeg Michel of Lauren zijn vrouw wilde zijn, romantisch!

Photo: Cathy Loughran

Het was dan ook vrij logisch dat zij voor de bruiloft geen genoegen namen met de plaatselijke kerk of het gemeentehuis. Omdat Michal en Lauren overal ter wereld vrienden en familie hebben vonden zij het een logische keuze om een bruiloft in het buitenland te houden!

Na lang wikken en wegen waren ze tot het besluit gekomen om hun bruiloft in Catalonië te houden, een bekende plek voor het stel. Tijdens het zoeken via Google op kasteel trouwerijen in Catalonië stuitte het stel op Almiral de la Font in Sant Pere de Ribes en waren ze meteen helemaal verliefd op deze locatie. Ze waren zelfs zo erg weg van deze plek dat ze de locatie online reserveerde zonder het eerst zelf te bezoeken!

Photo: Cathy Loughran

Lauren volgde ook haar intuïtie bij het uitzoeken van een trouwjurk. Doordat haar moeder en haar beste vriendinnen overal ter wereld woonde was Lauren op haar zelf aangewezen bij het uitzoeken van een trouwjurk. Lauren was niet onder de indruk van de trouwjurken in de plaatselijke traditionele bruid boetieks. Verlangend naar een simpele fijn uitgesneden jurk besloot Lauren de riskante keuze te maken om een Badgley Mischka trouwjurk online te bestellen. Gelukkig werd haar goede intuïtie bevestigd toen ze de trouwjurk aanpaste en ze direct wist dat dit dé jurk was waar ze naar zocht.

Photo: Cathy Loughran

Het platteland van Catalonië heeft al een idyllische setting maar Michal en Lauren wisten daar nog een schepje boven op te doen door de bruiloft vrij minimalistisch te houden. Philippa van Philippa Events zorgde ervoor dat de gehele dag zorgeloos en stijlvol verliep. Philippa zorgde ook voor de bloemen en decoratie en probeerde hierbij een perfecte subtiele omgeving te creëren zodat het een al fresco ceremonie werd.

Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran

Aan de persoonlijke touch had het stel ook nog gedacht. Voor het huwelijksbedankje had het stel een aantal geometrische doosjes gemaakt samen met hun familie in Spanje. Deze doosjes waren gevuld met M&M’s en een foto van het stel met de datum van de trouwdag er op. Dit is een simpele maar wel persoonlijke touch die vaak wordt onderschat.

Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran

Deze cadeautjes werden tijdens de receptie gegeven waar de ceremonie op volgde. Tijdens de ceremonie werden de gasten voorzien van een geweldig feestmaal dat Gau Catering uit Barcelona verzorgde, wat veel gasten (en ook het pasgetrouwde stel) als hoogtepunt van de dag zagen.

Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran

Wanneer de nacht viel gingen de bruid, bruidegom en hun gasten de dansvloer op waar zij genoten van een flamenco muzikant die daarna werd opgevolgd door DJ Jon Wedge.

Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran

Je zou denken dat het onmogelijk is om een favoriet moment te kiezen van zo’n spectaculaire dag maar alsnog hebben wij dit aan het pas gerouwde stel gevraagd. Beide waren verwonderd over het aantal mensen dat van over de hele wereld waren gekomen om aanwezig te zijn op hun trouwdag.

Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran
Photo: Cathy Loughran

Dus hier is het dan, het perfecte voorbeeld van een elegante bruiloft in het buitenland! We hopen dat je hebt genoten van de prachtige foto’s van dit mooie stel op een adembenemende locatie. Zankyou wenst Michal en Lauren het allerbeste toe in dit nieuwe hoofdstuk van hun leven!

Zijn jullie een internationaal koppel? Top weddingplanners geven tips voor de perfecte bruiloft! en lees ook dit artikel over combineren van verschillende culturen op jou bruiloft!

Auteur: Jeltje Vanger
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie