Een bloemenkrans in plaats van een bruidsboeket? Bekijk deze nieuwe trend!

Als je nu tegen je vrienden en vooral je moeder zou zeggen dat je geen bruidsboeket op je bruiloft wilt, dan zouden ze je gegarandeerd voor gek verklaren. Maar er zijn tegenwoordig zoveel leuke alternatieven voor een bruidsboeket. Zo zou je ook een clutch als accessoire kunnen dragen of wat dacht je van een bloemenkrans? Dit laatste is vooral een up-and-coming trends onder de bruiden en wij gaan je in dit artikel laten zien waarom.

Credits: laquintadeillescas

Heb je nog nooit eerder van deze trend gehoord? Dat zou best kunnen aangezien nog niet veel bruiden het hebben aangedurfd. Stiekem zijn wij toch wel erg gehecht aan onze standaard bruidsboeket. Toch deinzen wij bij Zankyou niet weg van iets nieuws en hebben wij wat onderzoek gedaan naar deze trend.

Credits: weddingpassion

Deze trend is makkelijk, licht en geeft een speels effect aan je bruidslook. Waarom is deze trend nou zo makkelijk? Omdat je niet een bruidsboeket hoog hoeft te houden maar de krans losjes langs je lichaam kunt houden. Ook kun je wanneer je het dragen zat bent, de krans in je haren dragen en een compleet nieuwe look creëren.

Credits: Alejandra Ortiz en Ana Encabo
Credits: The Creative Shot

Deze trend is zeker voor de bruid die durft maar deze trend is ook heel erg stylish en biedt veel mogelijkheden. Durf jij het aan?

Lees ook: De clutch is de onmisbare accessoire van dit moment: ontdek jouw favoriet!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie