Een bruiloft in de kleuren wit en geel: heel mooi en fris!

De komst van de lente vraagt om felle, opvallende en vooral vrolijke kleuren die bruin, zwart,  paars en andere donkere tonen die we in de winter gebruiken doen vergeten. Daarom stellen we voor om je bruiloft in de lente of de zomer op te vrolijken met de kleur wit in combinatie met citroengele of limoen accenten.

Groente en fruit zelf zijn ideale decoratiestukken en kies je voor citroenen en limoenen dan vind je een overvloed aan ideeën om elk hoekje en elk detail te decoreren in stijl. Bovendien wordt een eco-touch altijd gewaardeerd.

Credits: Dario Endara Photography

Als je bruiloft buiten is, denk dan aan al die hoekjes die je perfect kunt decoreren met een Citrus-accent. Van de entree van de kerk met een stilleven van citroenen gecombineerd met groen tot bij de binnenkomst van feestgelegenheid later met gevlochten manden vol met limoenen en citroenen gemixt met de mooiste bloemen van het seizoen: er is genoeg inspiratie voor al de mogelijkheden. Als het warm is, is het ook een leuk idee om in een klein hoekje een limonade-standje te plaatsen om de dorst te lessen. Ook dit hoekje kun je weer decoreren met kistjes vol citroenen en mooie kannen met ijskoude limonade.

Credits: Dario Endara Photography
Credits: Dario Endara Photography

Als je van deze kleuren houdt, maar het fruitthema niet bij je past dan kun je nog altijd kiezen voor centerpieces vol met madeliefjes. Madeliefjes zijn ook mooi te verwerken in het bruidsboeket, of als je het aandurft misschien een aankomst in een gele bruidsauto?

Credits: Raquel Benito
Credits: De Kievit Bruiloften

Als je een bruid bent die risico durft te nemen en niet per se de klassieke weg volgt, kun je ook voor een look gaan met Citrusdetails. Denk aan gele schoenen of borduursels passend bij het thema. Heel zomers en stijlvol!

Credits: Raquel Benito

Voor de uitnodigingen, de gastenlijst, de notitieblok van de obers en al het papierwerk dat je gebruikt op de dag van de bruiloft…. Het is het perfecte moment om de kleuren terug te laten komen. Deze frisse accenten zullen ervoor zorgen dat je decoratie een extra vrolijke uitstraling heeft.

Credits: Elli.com

Wat vind je van deze frisse trend voor de zomer?  Als je geen last hebt van allergieën, is dit thema dat de nieuwste hit is op instagram misschien wel geschikt voor jou! En zo kun je ook nog eens een eco-friendly bruiloft organiseren! Noteer deze ideeën en ga aan de slag met de citroen en limoentinten!

Auteur: Eline Dabekaussen

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie