NL Login
NL

Een emotionele verassing voor het bruidspaar

Als bruid neem je graag alle touwtjes in handen. Je wilt alles zelf doen en regelen, zodat je je eigen droombruiloft kan organisreren. Ook Thaís wou de touwtjes in eigen handen nemen. Terwijl ze niks door had, hebben haar zussen een verrassing voor haar georganiseerd. Veel gasten van Thaís en Filipe kunnen niet naar de bruiloft gaan, omdat het in Tulum zal plaats vinden. De zussen van de bruid hebben hier een oplossing op gevonden om deze gasten toch nog iets mee te laten krijgen van de bruiloft. Ze hebben een verassings bruiloft georganiseerd.

Bloemen voor de bruid. Foto: Foto: Mariana Magno
Foto: Mariana Magno
Foto: Mariana Magno
Foto: Mariana Magno

De foto´s zijn geweldig gemaakt. Het mooie aan deze foto´s is dat de emoties heel mooi er in zijn verwerkt. Elke emotionele blik is opgevangen door Mariana Magno. De bruid zegt zelfs dat het haar niet meer uitmaakt dat de bruiloft een verassing was om dat ze erg dankbaar is voor de mooie momenten die in deze foto´s zijn opgevangen.

Foto: Mariana Magno
Foto: Mariana Magno
Foto: Mariana Magno
Foto: Mariana Magno

Thaís en Filipe hebben uiteidelijk erg genoten van de kleine intieme bruiloft, maar het grote feest in Tulum moet natuurlijk nog komen. En daar zijn ze druk mee bezig omdat allemaal zelf te organiseren. Ze zijn extra druk bezig tijdens de organisatie omdat ze tegelijkertijd naar Mexico gaan verhuizen.

Wil je nog meer prachtige fotoshoot´s zien? Neem dan zeker een kijkje bij een reis vol liefde en laat je inspireren door de natuur.

Een aantal geweldige fotografen zijn: Pars Weddings, Bruidskruimels, 2rings.

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie