Een huwelijksnacht om van te dromen: de mooiste bruidssuites

Een Haagsche Suite. Foto: Copyright (c) Haagsche Suites.

Het is gebeurd: jullie zijn getrouwd. De ceremonie was prachtig, het eten zalig, het feest legendarisch en nu is het tijd om te gaan. De vraag is: waarheen? Rol jij na je trouwdag lekker je eigen bedje in? Of kies je voor een bruidssuite met alles erop en eraan om ook je huwelijksnácht onvergetelijk te maken? Wij zetten vijf van de mooiste huwelijksnachtlocaties van Nederland voor je op een rijtje. (Denk jij internationaal? Hier vind je een top vijf van bijzondere bruidssuites in Europa.)

  • Wellnessuites De Heide

Dit Guesthouse met twee suites ligt nabij Nijmegen. Hier krijg je op een prachtige locatie een privé-sauna en een privé-buitenjacuzzi en verder ben je van alle gemakken voorzien. Het is ook mogelijk om (tegen bijbetaling) een masseuse te boeken in je suite: even relaxen ‘the day after’. Vooraf kun je de kamer laten aankleden met bloemen en een fles champagne laten klaarzetten. Ben je nog op zoek naar een trouwlocatie? Je kan het guesthouse inclusief tuin en veranda ook helemaal afhuren voor je bruiloft. Na afloop kun je dan zó een van de te gekke suites in.

In Guesthouse De Heide kun je heerlijk ontspannen. Foto's: Guesthouse De Heide.
  • Slapen in een vliegtuig

In Mill (Brabant) staat op acht meter hoogte een vliegtuig met daarin twee suites, allebei met een tweepersoons bubbelbad: dat is nog eens lekker napraten over jullie mooiste dag. Naast het vliegtuig ligt een Wellnessboot: een sauna- en beautyresort. Heerlijk om jezelf even te laten verwennen na alle stress van de bruiloft. Kies je voor het ‘Samen in de wolken’-arrangement, dan staat er een fles prosecco voor jullie klaar bij aankomst en kun je de volgende heerlijk ontbijten (ook weer met bubbels) in het restaurant (in het nabijgelegen hotel).

Samen in de wolken in een luxe vliegtuigsuite. Foto's: Hampshire Dormylle Hotel & Spa.

In de Haagsche Suites vind je prachtige suites met open haard en tweepersoonsbad. Hier vind je klassieke luxe: marmeren schouwen, glas-in-lood, gedecoreerde plafonds… Heerlijk om weg te dromen na jullie bruiloft. En de dag erna wacht er een lekker ontbijt!

Een van de Haagsche suites. Foto's: Copyright © Haagsche Suites.

Kasteel Huis Bergh ligt in de buurt van Arnhem en beschikt over twee majestueuze torens. In beide torens is een suite gecreëerd. Je hebt een privéterras en het ontbijt wordt op een tijdstip naar keuze in de suite bezorgd; je wil natuurlijk wel uitslapen na je trouwdag. Helemaal tof: je kan ook trouwen in het kasteel!

Op stand overnachten doe je in een kasteel. Foto's: www.huisbergh.nl
  • Drijvend dromen

YACHT is een schitterend jacht in de haven van Huizen aan het Gooise meer. Je vindt er een heerlijk bed en een koelkast die gevuld is met hapjes en drankjes. Het ontbijt wordt bij jullie op de boot gebracht. In het haventje rondom de boot vind je allerlei horecagelegenheden.

Ga jij ook voor een nachtje weg na de bruiloft of slapen jullie volgens het motto ‘Home Sweet Home’ lekker thuis? Laat hieronder een reactie en vertel over jóuw bestemming tijdens de huwelijksnacht. Volg Zankyou ook op Facebook en Twitter! Zo blijf je op de hoogte van alle trouwtrends en krijg je de beste tips!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie