Een onvergetelijke huwelijkreis in Barcelona

Barcelona Meer lezen “Barcelona ”
Foto via Juanedc

Geen beter begin van je huwelijk dan een huwelijksreis naar Barcelona. Jaren geleden ben ik verliefd geworden op Barcelona. Mijn aanstekelijk enthousiasme heeft mijn geliefde er toe overgehaald om Barcelona als bestemming voor onze huwelijksreis te kiezen. Barcelona beleven als verliefd koppel maakt dat romantiek nu voorop staat bij ons bezoek aan de stad.

Verblijf
Helemaal in de wolken stapte ik Hotel Neri Barcelona binnen, mijn lief heeft dit hotel op de site van Venere.com als verrassing geboekt. Direct wordt je overvallen door de rustgevende muziek en de prikkelende geuren. Dit exclusieve hotel is centraal gelegen in het Gotisch kwartier, niet ver van de bruisende Ramblas. Wij hebben heerlijk genoten van de mogelijkheid om een cocktail te drinken op het dakterras en in de rustige bibliotheek van het hotel.

Ontdekken
De beste manier om de stad te verkennen is te voet of met een gehuurde fiets. Er zijn verschillende mogelijkheden om samen met een gids de stad te ontdekken. De keuze is aan jou, wil je misschien de meest gekende bezienswaardigheden bezichtigen of ontdek je liever de wat meer alternatieve kant van de stad. Voor ons was het nu eens de alternatieve kant, gelegen in het historisch centrum van de stad hebben wij, kunstminnend als we zijn de Street Art bewonderd.

Genieten
De Catalaanse keuken is uitmuntend, geniet zeker op je huwelijksreis dan ook van al het lekkers dat Barcelona te bieden heeft. Het zijn niet alleen de tapas bars en de fijne romantische restaurants waar je terecht kunt. Persoonlijk vindt ik het super romantisch om samen met je geliefde, op één van de lokale marktjes wat inkopen te doen voor een heerlijke picknick in één van van Barcelona’s mooie parken. Mijn favoriete park hiervoor is het Labyrinth Park.

Muziek
Niets werkt beter om je in de juiste stemming te brengen als zwoele klanken van muziek. Dompel je onder in het bruisende nachtleven aan het eind van de dag. De Elephant Club is een prima gelegeheid voor een verliefd koppel om een onvergetelijke nacht te beleven.

Romantiek en Barcelona zijn onvermijdelijk aan elkaar verbonden. Deze fantastische bruisende, zwoele stad heeft zoveel te bieden dat je na één bezoek gewoon terug moet komen.


Guest blogger:

Deze post is geschreven door gastblogger                    Anjeeta Nayar regelmatig schrijfster voor Venere.com

Werkt u in de huwelijksbranche en wilt u voor Zankyou schrijven? Contact

Arbeiten Sie auch im Hochzeitsbereich und wollen für Zankyou schreiben?

Dann kontaktieren Sie uns!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie