Een sprookjeshuwelijk? Denk dan aan trouwen in Portofino, Italië!

 

Een intiem, glamourhuwelijk? Kijk eens naar Hotel Splendido in Portofino. Foto: www.hotelsplendido.com

Luxe suites, een unieke locatie, prachtig uitzicht op zee en hoge klasse. Dit zijn de basisingrediënten van het exclusieve Hotel Splendido in Portofino. Dit hotel biedt een van de meest romantische settings voor alle Italiaanse en niet Italiaanse bruidsparen die kiezen voor het pittoreske landschap dat Italië te bieden heeft.

Gelegen aan een pittoreske baai, trekt Portofino beroemdheden aan uit de wereld van de literatuur, van podiumkunsten en daarnaast voelt ook de internationale jetset zich hier thuis. Portofino is een populaire bestemming voor het hogere segment toerisme: de Italiaanse keuken, de pittoreske haven, de intense kleuren en geuren van de zee, het aangename klimaat dat het hele jaar kenmerkt, trekken jaarlijks verliefde paartjes die  hun meest bijzondere dag willen beleven in een omgeving van zeldzame schoonheid.

In dit paradijselijke hoekje van Italië kunt u een perfecte dag beleven in Hotel Splendido: het hotel heeft een strak design, biedt een prachtig uitzicht en terrassen met uitzicht op de zee. Alle ingrediënten voor een intiem glamourhuwelijk. Trakteer jezelf op een weekend van luxe en ontspanning met de mensen om je heen waar je van houdt en de Middelandse Zee op de achtergrond.

Wil je je gasten op de hoogte brengen van alle ins en outs rondom het verblijf in Portofino, denk dan eens aan het maken van een gratis bruiloftsite. Je kunt je gasten dan informeren over alle belangrijke details in een handomdraai. Weer een zorg minder!

[Foto´s: © www.hotelsplendido.com]

Contact:

Hotel Splendido

Tel: +39 0185 267 801

Email: info@splendido.net

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie