EK 2012: mooi excuus voor een voetbalhuwelijk!

Foto. Rafał Podstawny

Oef, wat een deceptie, de eerst wedstrijd van onze mannen. Maar wij bij Zankyou hebben nog hoop! En om die hoop te onderstrepen, bij deze wat ideetjes om een heus voetbalhuwelijk te organiseren. Want ongetwijfeld gaan we het EK van 2012 winnen. En zoniet, dan wordt jullie huwelijk gewoon een voorbode voor het WK van 2014, easy peasy!

Source: snapstudio.eu

Je denkt nu misschien, ja leuk, een voetbalthema op mijn bruiloft, dat is toch eigenlijk alleen maar leuk voor mijn aanstaande en zijn vrienden? Maar heus, wij zien potentie! Je kunt hartstikke leuk variëren met de kleuren zwart/wit en natuurlijk oranje. Bekijk deze video van oranje decoratie voor op je bruiloft eens. Zie, echt wel stijlvol!

Jullie rode loper wordt een groene grasveldloper, na het huwelijk wordt er niet met witte, maar met oranje rijst gestrooid en jullie get away car is geen mooie cabrio, maar een grote spelersbus. Ok, misschien draven we een beetje door. In het klein kun je ook heel veel doen om jullie huwelijk een echt voetbal huwelijk te laten zijn.

Kies voor op de tafel gezellige kleine voetballetjes, maak van kleine plantjes mini-grasveldjes en uiteraard kun je veel doen met de naambordjes voor de tafelschikking. Misschien kleine voetbalshirtjes met op de achterkant ieders naam?

Ook leuk om bij ieder bord een kleine oranje gadget te leggen, die de gasten kunnen meenemen als bedankje.

Foto: Ślubny Zakątek

 

Source: Ślubny Zakątek

Hierboven is gekozen voor een gadget in de vorm van een voetbalfluitje, maar je kunt ook denken aan een hippe oranje zonnebril of natuurlijk een mooie oranjetoeter.

voetbal collage.jpgMeer lezen “voetbal collage.jpg”
Bij een voetbal huwelijk hoort oranje! Foto: Forevermore Events Video door NP Films

En de taart wordt natuurlijk het klapstuk van jullie voetbalbruiloft. De bruidstaart kan in de vorm van een voetbalveld gemaakt worden, de figuurtjes bovenop worden een voetbalbruidegommetje en een voetbalbruidje. Kijk op Jouw Taart voor inspiratie!

Foto: Fajne Wesele

Betrek ook je trouwfotograaf bij je plan, jullie kunnen de plaatjes schieten op een voetbalveld, in het doel, op de tribune, in de kleedkamer etcetera! 

Foto. Kamil Borkiewicz

En als je écht fan bent, dan plan je je bruiloft expres op de dag van een grote wedstrijd. Na de ceremonie, de voetbaltaart en de gadgets is iedereen enorm in de mood voor een lekker potje voetbal kijken. Zorg voor een groot scherm, genoeg hapjes en drankjes en dan telt nog maar één ding, getrouwd of niet: HUP HOLLAND HUP!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie