Elegant, vrolijk & stijlvol: de herfstbruiloft van Nick en Leonie!

Foto: monetmine.nl

Vandaag een bruidspaar met een duidelijk eigen look: elegant, stijlvol en ook nog eens vrolijk! We hebben het over Nick en Leonie, die prachtig werden vastgelegd op hun trouwdag door Ramon en Hermine van Mon et Mine.

De dag begon vrij relaxed, Leonie was snel klaar met de make-up, dus er kon nog rustig een kopje koffie gedronken worden, aldus fotografe Hermine. Ondertussen was Ramon bij Nick om daar de voorbereidingen te fotograferen.

Foto: monetmine.nl

Eerder in de week is het stel getrouwd voor de wet, maar vandaag was voor hen het moment waarop ze voor hun gevoel écht gingen trouwen: de kerkelijke ceremonie.

Foto: monetmine.nl

 

Foto: monetmine.nl

Terwijl de gasten vast naar Restaurant De Blanckenborg reden, gingen Mon et Mine en het bruidspaar op pad voor een mooi trouwreportage bij het Buursemeertje. We kunnen wel zeggen dat zowel bruidsmeisje als het bruidspaar deze fotoshoot helemaal ´rocken´. De warme herfstkleuren zorgen voor warme foto´s en de relaxedheid van het koppel spat ervan af! Helemaal mooi!

Foto: monetmine.nl

 

Foto: monetmine.nl

 

Foto: monetmine.nl

Op de locatie werd vóór het aansnijden van de taart nog een fles gesabreerd door Nick en dat deed hij zo te zien zeer professioneel!

Foto: monetmine.nl

Leonie heeft uiteraard haar bruidsboeket gegooid, de dame in kwestie kan dus vast beginnen met het voorbereiden van haar eigen bruiloft ; ).

Foto: monetmine.nl
Foto: monetmine.nl

De dag eindigde in Eden Hotel De Broeierd. Nadat het voorgerecht op tafel stond, namen de fotografen van Mon et Mine afscheid van het bruidspaar.

Foto: monetmine.nl
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie