Elegante sieraden voor de klassieke bruid

Prachtig: een klassiek bruidje met parels – Foto: Rachel Wilder

Wanneer ben je een klassieke bruid? Als je niet kiest voor modern maar voor bekend, conventioneel en goed. Waarschijnlijk heb je gekozen voor een witte trouwjurk: eenvoudig of met versieringen van kant en bloemetjes. Wellicht in combinatie met een mooie romantische sluier. Vrouwelijke, stijlvolle sieraden maken het plaatje compleet…

Klassieke oorbellen met een kleurtje – Foto: Chicjewels

Welke oorbellen je draagt is afhankelijk van je bruidskapsel. Het zou zonde zijn wanneer je de zorgvuldig gekozen oorbellen niet kunt zien, toch? Een los kapsel laat zich mooi combineren met grote oorbellen. Een opgestoken bruidskapsel vraagt om knopjes of bescheiden hangers. Stuur een foto van je bruidskapsel op en vraag gerust om advies.

Armbanden voor de klassieke bruid - Foto: D-Moda

Bij een strapless jurk of mouwloze jurk is het mooi om een armband te dragen. Je kunt kiezen voor een setje bruidssieraden, bijvoorbeeld een armband in combinatie met een ketting of oorbellen, of een echte eyecatcher kiezen die je om je pols draagt.

Love Combi 2 – Foto: Unicef

Draag je een witte bruidsjurk? Dan kun je die het beste combineren met sieraden gemaakt van zilver of platina, eventueel in combinatie met parels en diamantjes. Sieraden van goud komen het beste tot hun recht bij een ivoorkleurige trouwjurk. En wist je dat Unicef een mooie collectie sieraden heeft? Ook zeer geschikt als cadeau voor een vriendin of zus die gaat trouwen!

Een hanger van geslepen glas - Foto: Dyrberg/Kern

Heeft je bruidsjurk een ronde hals? Dan is een ronde ketting een mooie match. Bij een strapless jurk kun je best een wat grotere ketting met een toepasselijke hartvormige hanger of parels dragen, of een gekleurde ketting. Bij een jurk met een V-hals tot slot kun je gerust een lange ketting dragen.

En, heb je ook al nagedacht over trouwringen?

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie