NL Login
NL

Elianne maakt de lekkerste sweets voor je bruiloft!

Elianne van Elivents maakt de meest waanzinnige desserttafels voor bruiloften en schrijft er ook nog eens mooie stukjes over op Zankyou. We stellen haar graag aan je voor!

“Het ontwerpen van desserttafels is een van de leukste dingen die ik tot nu toe in mijn carriere heb gedaan. Voorheen organiseerde ik vooral kraamfeesten, baby-showers en verjaardagen, maar nu focus ik me helemaal op desserttafels. Het is echt een creatieve uitlaatklep.

_DSC6840Meer lezen “_DSC6840”
Elianne van Elivents

Elke tafel wordt helemaal ontworpen aan de hand van de wensen en de persoonlijke voorkeuren van het bruidspaar, dat maakt het zo afwisselend. De ene houdt van modern en strak, terwijl de ander een romantische vintage tafel wil. Om elke desserttafel precies zo te krijgen zodat het bruidspaar zich erin herkent is een hele leuke uitdaging.

Ik vind het zo leuk dat Nederlanders steeds actiever worden in het vieren van belangrijke momenten, je ziet dat aan alles. Er is veel meer te vinden op het gebied van feest versiering en originele traktaties. Ook doen we veel meer op het gebied van patisserie. Heeft het uiteindelijk wel zo’n 10 jaar geduurd voordat we allemaal de cupcakes kenden, nu gaat het een stuk sneller met de introductie van de cakepops, whoopie pies en macarons.

Ik zie het echt als missie om Nederlanders te ‘ontnuchteren’ als het gaat om feest vieren. Het hoeft niet altijd ‘gewoontjes’ te zijn en de blokjes kaas mogen echt wel eens verwisseld worden voor een klein amusehapje. Wees creatief! De gedachte erachter is wel wat diepgaander hoor, als je een belangrijk moment viert en er aandacht aan besteedt dan wordt het een echte herinnering waar je op terug kan vallen als het even iets minder gaat. Het worden als het ware lichtpuntjes in je eigen geschiedenis en dat vind ik belangrijk, celebrate life!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie