En de winnares van de Quira bruidsjurk en Eppel fotoshoot is…

Oei, wat vonden we het spannend! Ralf van Eppel Fotografie, Sanne van Quira en Anke van Zankyou namen het zeer serieus: zij hadden de zware taak de winnares van de Quira bruidsjurk en de Eppel fotoshoot uit te kiezen.

Maar natuurlijk is het ons gelukt! Met heel veel plezier kondigen wij bij deze aan dat de website van Hineni en Bastiaan de beste was. En dat betekent dat bruid Henini de bruidsjurk en fotoshoot heeft gewonnen!

2012-10-31_1100Meer lezen “2012-10-31_1100”
Foto: Zankyou

Op hun Zankyou website schrijven ze Wij zijn Hineni (26) en Bastiaan (27). We zijn al 8 jaar samen en nog steeds gek op elkaar! Aaaah! Hun bruiloft zal plaatsvinden op 21 juni 2013 en ze weten al wat de themakleuren van de bruiloft worden: paars met wit. De bruiloftsite van Hineni en Bastiaan was dan ook helemaal aangepast aan deze kleuren en zag er erg romantisch en uitnodigend uit!

En we hebben voor Hineni nog een extra verassing. Bij een professionele fotoshoot, hoort natuurlijk ook styling en make-up en we hebben daarvoor één van de toppers in de bruidsvisagie weten te strikken: Liesbeth Dubelaar. Zij is expert op het gebied van bruidsvisagie en bruidskapsels, dus dé persoon voor deze opdracht!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie