Enorm groot assortiment juweliers sieraden voor uw trouwdag bij 21DIAMONDS

21DIAMONDSMeer lezen “21DIAMONDS”
Custom-afgewerkte trouwringen op 21DIAMONDS.

Diamonds are a girls best friend – 21DIAMONDS is de perfecte keuze voor diegene die hoge eisen stellen aan dat wat mooi is! Een enorme selectie prachtige sieraden, handgemaakt door onze edelsmeden. Onze hoogwaardige sieraden zijn 100% Made in Germany. Onze hoofdvestiging bevindt zich in München.

RI8148 / RI8147 Juliet Romeo 585 wit goud, gepolijst met diamant

Hoogwaardige materialen, edelstenen en een prachtig design worden door 21DIAMONDS aangeboden en vervaardigd in unieke bruidsieraden. De perfecte gelegenheid om uw geliefde een prachtig sieraad te schenken om op deze manier uw liefde te vereeuwigen.

21DIAMONDSMeer lezen “21DIAMONDS”
Verlovingsringen volgens uw wensen

Heeft u een romantische date of een huwelijksaanzoek gepland? U zoekt hiervoor een prachtige verlovingsring of een diamantring om uw huwelijkszoek compleet te maken? Misschien bent u al verloofd en bent op zoek naar de perfecte trouwringen , die u als liefdessymbool aan uw meest geliefde persoon schenkt op uw trouwdag? U vindt dat wat u zoekt gegarandeerd in het oneindige assortiment van 21DIAMONDS. Ook voor een geschenk voor een jubileum, Valentijnsdag, verjaardag of Kerstmis kunt u bij ons terecht.
Bij 21DIAMONDS geeft u de mogelijkheid om een uniek sieraad zelf,  eenvoudig en gemakkelijk te ontwerpen met de configurator . Een uniek geschenk dat persoonlijk voor u wordt gemaakt.

21DIAMONDSMeer lezen “ 21DIAMONDS”
RI3130 diamanten ring Johannesburg geel goud met diamant 585

Onze sieraden kunt u gemakkelijk online bestellen en dat 24 uur per dag 7 dagen per week. Onze sieraden worden vervaardigd in ons 21DIAMONDS atelier, wij zijn gevestigd in Duitsland, onze sieraden worden kosteloos verzonden en zijn binnen enkele werkdagen bij u. Ook hebben wij modellen in ons assortiment met een snelle levertijd. Uw persoonlijk ontwerp wordt geheel naar wens speciaal voor u gemaakt, de meeste modellen zijn vanaf 7 werkdagen leverbaar. U kunt uw bestelling gemakkelijk en veilig betalen met Creditcard, Paypal, of met Ideal– Wij bieden u 30 dagen retourrecht.

21DIAMONDSMeer lezen “ 21DIAMONDS”
RI3035 diamanten ring DENISE 21LEUK wit goud 585 met diamanten


Contacteer: 21 Diamonds
Email: info@21diamonds.nl
Sito web: www.21diamonds.nl

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie