SAVE THE DATE! Er is een nieuwe trouwbeurs: “Jullie feestje”…

Ja, Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!! Nu komt er ontzettend veel kijken bij de organisatie van een bruiloft, en komen jullie voor ontzettend veel beslissingen te staan! Maar geen paniek!! er zijn ontzettend veel wegen om jullie hierbij te helpen en jullie “voor pret” zo leuk en onvergetelijke te maken. Weddingplanners, Magazines, Vrienden, Familie, Facebook & Instagram kunnen een goede ondersteuning zijn voor de voorbereiding van jullie bruiloft. En natuurlijk niet te vergeten de trouwbeurzen! Niets is leuker dan een dagje uit te gaan wat staat in het thema van bruiloften! En Ja, Jippie!!!! Er is een nieuwe trouwbeurs en niet zomaar eentje!

Foto: Inge Kooiman Fotografie
Foto: Inge Kooiman Fotografie

Een trouwbeurs in een compleet nieuw jasje” zo wordt de nieuwe trouwbeurs van weddinplanner Gerina van Gelder en Eline koemans omschreven. Het is “jullie feestje”! Geen standaard beurs in een hal met kraampjes en vloerbedekking. ‘Jullie Feestje’ is in een stoere locatie met de uitdaging voor leveranciers om al hun creativiteit te gebruiken om zichzelf naar jou zo goed mogelijk te presenteren!!

Het is Jullie Feestje!

Foto: Inge Kooiman Fotografie
Foto: Inge Kooiman Fotografie

De Stoere locatie: De Schaapskooi!

YES, eens een keer wat anders dan de kale beurshallen! “Jullie Feestje” wordt gehouden in de De schaapskooi. Dit is een rustieke houten schuur waar de standhouders met hun creatief talent deze plek gaan omtoveren tot een plek vol inspiratie voor bruiden! Ook de modellen lopen niet over een standaard catwalk maar zullen schitteren in de overdekte bruidstuin waar ze als in een sprookje kunnen schommelen, een kopje thee drinken of een boekje mogen lezen. Zo kun je als bezoeker de trouwjurken dus goed bekijken en de modellen alles vragen over deze prachtige creaties.

Foto: Inge Kooiman Fotografie
Foto: Inge Kooiman Fotografie
Foto: Inge Kooiman Fotografie
Foto: Inge Kooiman Fotografie

“Ook zijn er Tijdens de beursdagen veel interessante workshops. Zo hebben bezoekers ieder uur de kans om een bruidsboeket te vangen. De bruid in spé die het boekt vangt, staat direct een grote verrassing te wachten. Aan een theetafel zitten experts klaar om vragen van bezoekers te beantwoorden. Meters gestylde tafels geven je enorm veel inspiratie voor de aankleding van je dinner-tafel.”

Foto: Inge Kooiman Fotografie
Foto: Inge Kooiman Fotografie

“Bezoekers die even willen bijkomen van alle indrukken kunnen terecht op het gezellige foodplein. Bij de uitgang staat een goed gevulde goodybox klaar met alle informatie van de leveranciers. Perfect om thuis alles nog eens rustig door te nemen en na te genieten van een sprookjesachtige beurs vol prachtige ideeën voor de mooiste dag.”

Ben jij ook zo razend enthousiast als wij bij Zankyou?! SAVE THE DATE want de allereerste beurs Jullie Feestje’ is op vrijdag 9 oktober 2015 van 16.00 uur tot 21.30 uur én op zaterdag 10 oktober 2015 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt Tickets bestellen via de website met of zonder CUPCAKE, YUM!

Tot 1 augustus ontvang je via de site een vroegboek korting van 5.00 euro. Tickets en meer informatie over Dé droombeurs voor bruidsparen vindt je op www.julliefeestje.nl

Foto: Inge Kooiman Fotografie |Video: KLEI |Bloemstyling: Mullers Floral Art |Locatie: Schaapskooi Ottoland |Taarten en sweets: Gebakkerij |Rietjes: Ter Attentie |Tent & Toebehoren: Bos Verhuur |Love Letters en tekentafeltje: White Weddings |Initiatiefnemers, styling, limonadebar, honeycombs, glazen flesjes, etc.: Weddingplanner VierJeGeluk & Feline Wedding & Events

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie