Er zijn nog maar 5 dagen over voor dat de ZIWA 2016 eindigt. Heb jij al gestemd?

De tijd vliegt voorbij en we zijn alweer bij de laatste 5 dagen van de Zankyou International Wedding Awards 2016 aangekomen. Zoals je weet zijn de ZIWA’s de eerste awards die op internationaal niveau worden uitgereikt aan de beste leveranciers uit de bruiloften industrie.

Jij zou een van de winnaars kunnen worden en op internationaal niveau erkend worden als een van de beste uit de bruiloften industrie! Wacht dus niet langer en breng jouw stem uit!

Als je nog niet de link om te stemmen hebt ontvangen of een vraag hebt over de ZIWA’s, stuur dan een e-mail naar info@zankyou.com en/of myrthe.vanleeuwen@zankyou.com.

NL-ziwa2016-faltan5dias

De wedstrijd zou eigenlijk op 26 juni eindigen maar wegens de immense populariteit hebben wij besloten de wedstrijd te verlengen tot 30 juni. Op 4 juli zal contact opgenomen worden met alle winnaars. Let dus goed op je mail!

Vergeet niet dat om te kunnen stemmen je óf een geregistreerde leverancier óf een geregistreerde bruidspaar moet zijn. Mocht je toch willen stemmen ookal ben je niet geregistreerd bij ons, neem dan contact met ons op!

Wedstrijd regelement: Zankyou Ventures S.L. behoudt zich het recht om de deelname van een deelnemer die niet voldoet aan de regelgeving of in strijd is met het concept van concurrentie te weigeren, en heeft ook het recht om regels, indien nodig, te wijzigen. De persoonsgegevens die via de gebruiker registratie formulier worden opgenomen in een databestand zijn toegankelijk voor Zankyou Ventures S.L., een bedrijf gevestigd in Madrid, Calle Faraday 7, 28049. De gegevens zullen ook gebruikt worden om uw deelname aan deze wedstrijd te beheren. Zij zullen vertrouwelijk en in overeenstemming met de wet 15/1999, van 13 december worden behandeld, zodat gebruikers toegang kunnen krijgen tot het wijzigen en annuleren van hun deelname. Dit kan gedaan worden door een mail te sturen naar het volgend adres: info@zankyou.com. Wij verzoeken u vriendelijk om enige wijzigingen aan uw deelnamegegevens te rapporteren. Voor meer informatie kunt u hier kijken.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie