Exotische bestemmingen voor je huwelijksreis

Exotische bestemmingen voor je huwelijksreis Foto: Piotr Bizior - bizior.com

Sommige bruidsparen gaan voor hun huwelijksreis het liefst naar een bekende plek, waar ze de omgeving kennen en hun weg makkelijk kunnen vinden.  Andere koppels gaan liever wat verder weg. Zij willen nieuwe plekken ontdekken, ervaringen opdoen, kennismaken met andere culturen. Juist voor deze koppels heeft Zankyou een aantal exotische huwelijksreisbestemmingen om nooit te vergeten op een rijtje gezet.

Strandhut op Bali - een exotische bestemming voor je huwelijksreis. Foto: Nate Robert via Flickr

Bali, Indonesië. Bali is de perfecte bestemming om cultuur te combineren met ontspanning. Het heeft mooie stranden, zeer luxe hotels en weelderige tropische vegetatie met onder andere orchideeën, hibiscus en palmbomen. Dit gecombineerd met de Hindu-gebruiken om je heen,  maken dat je je in een andere wereld waant. Je kunt sushi eten op het strand, Indiaas eten in een van de talrijke restaurantjes, de religieuze processies in de straten bekijken, tempels bezoeken en ambachtelijke kunst kopen. En dit zijn slechts voorbeelden van activiteiten die deel uitmaken van een huwelijksreis gevuld met exotische en onvergetelijke ervaringen.

Huwelijksreis Marokko: Djeema el Fna in Marrakech Foto: Oliver N5 via Flickr.com

De magie van Marrakech. Bezoek een van de meest exotische steden in de wereld: Marrakech in Marokko. Op gemiddeld vier uur vliegen vanaf Amsterdam, ligt Marrakech, de ideale bestemming voor liefhebbers van exotische culturen. Bezoek het centrale plein, Djeema el Fna, een surrealistische ervaring. Koop sinaasappelsap bij een van de vele verkopers, eet ´s avonds bij een van de eettentjes en laat je samen met de  bewonersvermaken door de verhalenvertellers of acrobaten. Verblijven doe je in één van de pittoreske, gerestaureerde Riads. Dit zijn oude herenhuizen, omgeven door muren zonder ramen met weelderige tuinen. Onzichtbaar vanaf de buitenkant, maar vanbinnen vol charme. De Riads zijn veelal omgetoverd in prachtige verblijfplaatsen voor toeristen.

Riad in Marrakech. Foto: door Stephane Enten via Flickr.com

Verblijf bijvoorbeeld in Hotel Villa des Oranges in Marrakech, Marokko. Dit is een kleine riad, gelegen op loopafstand van het Djeema el Fna. Het is volledig gerestaureerd en onderdeel van hotelketen Relais & Chateaux. Het traditionele vijf sterrenhotel is smaakvol ingericht met typisch Marokkaanse meubels en ambachten. De pittoreske tuin met sinaasappelbomen in het centrum is omgeven door grote pilaren en, niet onbelangrijk, het hotel heeft daarnaast een zeer aantrekkelijke zwembad.

Taj Mahal zondsondergang - Foto: Deivis via Flickr.com

Een reis door India betekent voor ieder wat wils. Bezoek de roze stad Jaipur of de drukke stad Delhi. Uiteraard breng je een bezoek aan de Taj Mahal, het symbool van de eeuwige liefde. In 1647 gebouwd door keizer Shah Jahan voor zijn favoriete vrouw, is de Taj Mahal de meest bekende begraafplaats graf uit de geschiedenis. Reis langs rijstvelden, doe een safaritocht op zoek naar leeuwen en tijgers, beoefen yoga in het spirituele centrum Rishikesh, …. teveel om op te noemen dus! Ideaal voor een exotische huwelijksreis!

Je huwelijksreis online cadeau vragen voor je huwelijk? Dit kan bij Zankyou!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie