Gekleurde trouwschoenen: eyecatcher op je bruiloft

Schoenen met een kleurtje - Foto: Happy Serendipity

Is de keuze voor je trouwjurk al gemaakt? Ben je klaar voor de volgende stap? Of ben je als bruidsmeisje op zoek naar een paar killer heels? Wij zijn fan van gekleurde trouwschoenen. En stiekem ook van gekleurde trouwjurken!

Gekleurde schoenen - Foto: Jennifer Clare

Er zijn verschillende redenen om voor gekleurde trouwschoenen te kiezen:

–          Passend bij je gekleurde trouwjurk

–          Passend bij het thema (bijv. Valentijnsdag / rood)

–          Passend bij het pak / de das van de bruidegom

–          Passend bij het bruidsboeket

Laat je schoenen verven - Foto: Amie Fedora Photography

De specialisten van Tsjari bruidsschoenen leggen uit hoe het kleuren van schoenen werkt: de meeste (zijde-)satijnen schoenen  kunnen gekleurd worden. Dit geldt ook voor schoenen die reeds gedragen zijn. Om de juiste kleur te bepalen lever je een kleurstaaltje in, vaak is dit een staaltje van de stof van je trouwjurk. De schoenen worden vervolgens met de hand ingekleurd.

De gebruikte kleurstof is transparant. Het advies is dan ook om bij reeds gedragen schoenen te kiezen voor donkere kleuren. Gekleurde schoenen zijn kleurvast maar niet watervast. Wees dus altijd voorzichtig met vocht. De levertijd voor het kleuren van schoenen is 4 tot 5 weken, als het gekozen model schoen op voorraad is.

Gekleurde veters voor de bruidegom - Foto: Euro Lauren

Voor de bruidegom zijn er ook talloze mogelijkheden om gekleurd schoeisel te dragen. Superleuk in combinatie met een gekleurd pak  of juist als eyecatcher onder een rustig trouwpak. En als de bruidegom écht wilt stralen op zijn bruiloft, dan kan hij bij Extravagant schoenen terecht voor bloemen-, glitter-, zebra- of slangenprintschoenen!

Lekker feesten met je gekleurde schoenen - Foto: Jerry Luo

En de pret is nog niet over want na je bruiloft kun je die geweldige gekleurde schoenen gerust nog een keer dragen! Want zeg nou zelf: deze schoenen smeken er toch om? Op naar een feestje…. Als je toch bezig bent met het pimpen van je schoenen dan tot slot nog een creatieve hint: stickers plakken!

Geen artikel van Zankyou missen? Volg ons dan snel op Twitter of Facebook!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie