Fantastische foto’s met een photobooth op je bruiloft!

Op een van de mooiste dagen van je leven wil je natuurlijk zoveel mogelijk momenten vastleggen. Een goede bruidsfotograaf is een goed begin, maar er zijn nog veel meer manieren om jullie stralende gasten op de gevoelige plaat vast te leggen. Om na te genieten van jullie bruiloft met foto’s van gekke bekken van vrienden en uitgedoste familieleden, huur je een photobooth!

Meer lezen “”
De photobooth legt alle feestelijkheid vast! Foto's: De Bruiloften by Mark Kuipers

Het leukste aan een photobooth is dat al jullie gasten zelf kiezen hoe ze op de foto gaan. En zoals dat gaat tijdens feesten, worden de foto’s steeds creatiever en uitbundiger als het feest vordert. Er zijn talloze manieren om een photobooth te gebruiken. Zo zijn er de echte retro fotohokjes van Jolly Photobooth, waar gasten in koppels ingaan en zelf hun foto’s schieten, of fotozuilen die op een willekeurige plek neer gezet worden. Ook kan er gewerkt worden met een fotograaf, die de gasten in groepen fotografeert voor dezelfde achtergrond.

Meer lezen “”
Stijlvol met een grijze achtergrond. Foto's: De Bruiloften by Mark Kuipers

De photobooth foto’s worden meestal op DVD geleverd aan het bruidspaar. Ook kunnen er tijdens het feest foto’s direct geprint worden. Hiermee kunnen gasten direct in jullie zelfgemaakte gastenboek geplakt worden, voorzien van hun eigen tekst en uitleg bij de bijzonder vrolijke foto! Zeker wanneer er een kist verkleedkleren (in het thema van jullie bruiloft!) aanwezig is, zal je zien dat iedereen helemaal los gaat. Ome Cor met een roze pruik en je schoonmoeder in oosters gewaad is ook weer eens wat anders, toch?

Meer lezen “”
De foto's worden steeds uitbundiger! Foto's: De Bruiloften by Mark Kuipers

Wanneer jullie een photobooth huren, bedenk dan van te voren wanneer de beste tijd is tijdens de bruiloft. Normaal gesproken huur je de booth voor 3 tot 5 uur en je wil natuurlijk niet dat de booth dan ongebruikt staat tijdens het diner bijvoorbeeld. Het is aan te raden om de booth na het diner officieel te ‘openen’, zodat iedereen tijdens het feest op eigen gelegenheid hun meest feestelijke gezicht kan laten kieken.

Meer lezen “”
De gasten leven zich uit met de verkleedkist. Foto's: De Bruiloften by Mark Kuipers

Na de bruiloft kunnen de foto’s op een hele mooie manier gebundeld worden in een gastenboek. Of in zo’n mooi, zelfgemaakt fotoboek die je online kan bestellen. Een betere herinnering aan een onvergetelijke dag met al jullie dierbaren is er niet!

Meer lezen “”
Hylarische foto's van al jullie dierbaren. Foto's: De Bruiloften by Mark Kuipers

Foto’s: De Bruiloften by Mark Kuipers

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

Christine
27 mei 2015

is dit hetzelfde hokje als van http://www.fancybooth.nl ?

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie