Feestjurken voor de bruiloft: de trends van 2013

Match blauw met wit – Foto’s: Monsoon (jurk en bolero), Zara (schoenen), New Look (tas)

Ben je uitgenodigd voor een trouwfeest in 2013? Klaar om inspiratie op te doen voor de ultieme partydress? Wij hebben een aantal trendwatchers geraadpleegd en verheugen ons nu al op 2013! Laat het winkelen beginnen, wij zijn er klaar voor…. de top 5 trends op een rijtje:

Lady in red - Foto’s: H&M (links), Dora Guinmaraes Atelier (rechts)
  • Kersenrood

We signaleerden deze trend al in de bruidsmodecollecties 2013. Welke pittige bruid durft in het rood te trouwen? En welke feestganger verschijnt in een rode cocktailjurk? Je moet er lef voor hebben maar het is wel zeer toepasselijk: een feestjurk in de kleur van de liefde!

 

Op en top vrouwelijk - Foto’s: Dora Guinmaraes Atelier (links), Sonia Pena (rechts)
  •  Glim & glans

Naast glitterschoenen hebben ook de feestjurken een hoog “bling bling” gehalte in 2013. Glanzende stoffen en blinkende materialen. Met glim & glans kies je voor een stijlvolle jurk, prachtig in combinatie met een licht gebronsde huid.

 

Heb jij een mannelijke kant? - Foto’s: Las Oreiro
  • Flirten met de herenmode

Ben je geen type voor een jurkje? Kies dan voor een stijlvol pak met een mannelijke snit en smalle revers. Door modekleur rood te gebruiken geef je toch een vrouwelijke touch aan deze outfit. Of ga voor een simpel zwart jurkje met een pittige versiering – waarbij rode nagellak niet mag ontbreken!

 

Wikkel jezelf in een laagjesjurk - Foto’s: Sonia Pena (links), H&M (rechts)
  •  Volumineus

In 2013 zijn wikkelconstructies weer terug van weggeweest. De feestjurk kenmerkt zich door volume, grote zakken en verschillende lagen. Uitgevoerd in zachte kleuren steel je de show in een volumineuze jurk  – zeker met een strak lijfje wat je vrouwelijke rondingen benadrukt.

Maximaal feest in een maxidress - Foto: Net-a-Porter.com
  •  Maxidress

Tot slot: de maxidress. Een lange jurk die zich sierlijk rond je enkels krult. Combineer de maxidress met rinkelende armbanden en uiteraard maak je deze outfit af met een echte maxitas!

Ga jij naar een bruiloft in 2013? Laat een reactie achter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

nickentamara13
12 apr 2014

Waar kan je die lichtblauwe monsoon jurk kopen van het aller bovenste plaatje?

Wie o wie kan mij helpen?

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie