Fotoshoot in Glamorous Gouda & trouwen in Zoetermeer

Vandaag mogen we meegenieten van de bruiloft die Ina en Michel vorig jaar op 24 juni hebben gevierd. De teksten hieronder zijn van Ina die zo lief was om de foto´s te voorzien van commentaar. De fotoshoot was in Gouda, alle foto´s zijn van Evert Doorn van Weddingvision.

Foto: Weddingvision, weddingvision.nl
Foto: Weddingvision

Ina: “Daisy Ascencion verzorgde het haar en de bruidsmake-up voor Ina. Er was meteen een klik vanaf het moment dat we de proefmakeup lieten doen door Daisy. Onze gemeenschappelijke interesse voor muziek en reizen droeg daar aan bij. Ook Michel werd natuurlijk niet vergeten door Daisy. Geen krullen voor Michel maar een lichte poederkwast over zijn hoofd. We waren zeer tevreden over het resultaat. De elegante trouwjurk (less is more) van taft is van Victor´s Weddingdesign en helemaal naar de smaak van de bruid en wat later bleek ook van de bruidegom!

Zo komen we al aardig in de stemming! Foto: Weddingvision
Foto: Weddingvision

Een eerste zoen voor de deuropening. Maar dat gele stuifmeel van het bruidsboeket, daar denk je toch niet aan tijdens zo´n moment. Gelukkig kregen we de gele vlekjes nog uit de bruidsjurk. Michel’s pak komt uit de Roka-collectie en paste uitstekend bij de trouwjurk van Ina.

Foto: Weddingvision
Foto: Weddingvision

Foto boven: Uit welke commercial komt deze foto? De wandeling door de historisch binnenstad van Gouda was heel bijzonder. Waar kun je beter foto’s schieten dan tegen het decor van de middeleeuwse Sint-Janskerk? Foto onder: Op een zonnige dag rijdend met een witte Audi TT Roadster over de lange laan naar de prachtige trouwlocatie Hofstede Meerzigt in Zoetermeer. De locatie, het eten, het personeel, alles klopte.

Foto: Weddingvision

Nog nooit had trouwambtenaar Raymond uit Zoetermeer meer dan vier uur besteed aan de voorbespreking van de huwelijksceremonie bij een toekomstig bruidspaar. Tijdens de huwelijksceremonie bleek dat Raymond niets was ontgaan. Weinig bleef onbesproken, over jeugd en studententijd en meer dan eens leidde dat tot een lach of traan.

Foto: Weddingvision

Twee flessen champagne werden door bruid en bruidegom succesvol gesabreerd. De glazen werden geheven, een toast werd uitgebracht. In de sfeervolle wijntuin van Hofstede Meerzigt verscheen het zonnetje en was het prettig toeven.

Foto: Weddingvision
Foto: Weddingvision

Foto boven: Love is not love that alters when it alteration finds… Foto onder: nadat Rafaella Paton (Rafaella van Idols!) de sfeer er goed in had gebracht met haar optreden , ging het feest echt los.”

Bedankt Ina, Michel en Weddingvision, het was prettig toeven tijdens het bekijken van jullie prachtige foto´s!

Ben jij (trouw)fotograaf en wil je verschijnen in Jullie Bruiloft? Dat kan! Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (2)

edoorn
1 mrt 2012

thankyou Zankyou!

Antwoorden
45762
1 mrt 2012

Nee thankYOU!

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie