Fotoshoot voor je vrijgezellenfeest: glamorous, sexy of gewaagd?

Meer lezen “”
Burlesque en High tea vrijgezellenfeest. Foto; Flora Gattina van Rasa Lila

Natuurlijk kun je de invulling van je vrijgezellenfeest met een gerust hart aan je vriendinnen overlaten, toch? Om er 100% zeker van te zijn dat je niet met een mal kroontje op je hoofd, een absurde outfit aan en een bordje om je nek met de tekst: You may kiss the bride to be of een nog genantere tekst met een horde vriendinnen door een nabijgelegen grote stad hoeft te zwalken, kan het echter geen kwaad om ze een paar kleine hints en tips te geven. Wat denk je bijvoorbeeld van een fotoshoot samen met je vriendinnen, op die manier kan je je vast geestelijk voorbereiden op een dag in de spotlights. Want tijdens je huwelijksdag zullen ook alle ogen vooral op jou, de stralende bruid gericht zijn. Een professionele fotoshoot helpt je alvast aan dit idee te wennen en het is een leuke activiteit om je vrijgezellenfeest een leuke start te geven.

Meer lezen “”
Er zijn ook foto-shoots met visagie work-shop. Handig als je eigen make-up gaat doen op je bruiloft. Foto credit: Gerhard Nel
  • Glamorous

In diverse steden worden er allerlei soorten fotoshoots aangeboden speciaal voor deze feestelijke gelegenheid. Zo zijn er fotoshoots die voorafgegaan worden door een stoomcursus visagie. Dat is natuurlijk super handig als je van plan bent om zelf met de make-up kwast aan de slag te gaan op je bruiloft en wilt besparen op de kosten voor een professionele visagist. Jij en je vriendinnen worden opgemaakt en leren trucjes om er perfect uit te zien. Als jullie vervolgens allemaal strak in de make-up zitten en een mooie (zelf meegebrachte) outfit aan hebben worden de foto’s geschoten. Het resultaat is alvast een mooi pre-wedding geschenk voor de aanstaande bruidegom. Bovendien zijn jullie helemaal ‘ ready to rumble’ en kan het feest losbarsten.

Zelf spulletjes meenemen voor je foto shoot. Fotocredit: Mirjam Shah
  • Sexy

Een heel bijzondere fotogenieke activiteit is The Bride’s body en soul package, dit begint met een workshop Burlesque. Flora Gattina van Rasalila weet de ‘Inner Godess’ naar boven te halen bij jou en je vriendinnen. In wulpse outfits (corsetten, veren en hoge hakken uit je eigen collectie) die niet zullen misstaan bij de Moulin Rouge van Parijs leer je zwoele dansmoves te combineren met paaldansen. Burlesque is een stijlvolle manier en sexy manier van dansen met een knipoog naar de stijliconen van weleer; zoals Audrey Hepburn, Sofia Loren, Marilyn Monroe of ook de tekenfilmheldin Betty Boop. Als jullie allemaal helemaal los gekomen zijn kun je zelf een D.I.Y. fotoshoot organiseren (zorg voor een goede fotografe in jullie midden of in ieder geval een goede camera), het resultaat zal verbluffend zijn. Na de workshop kunnen jullie uitrusten en nagenieten van een heerlijke High Tea bij Sugarless.

Fotoshoot. fotocredit: Flora Gattina van Rasalila
  • Gewaagd

Voor de dames voor wie wulps en sexy nog niet genoeg is en een stap verder willen gaan bestaat er zelfs de mogelijkheid om op de Amsterdamse wallen als een dame van lichte zeden achter een raam poserend je fotoshoot te laten schieten. Toegegeven dat is behoorlijk gewaagd, maar laten we eerlijk zijn, is het niet vele malen leuker dan met een malle pruik op of twee Heidi vlechten en getekende sproeten op je gezicht door een vreemde stad te moeten rondzeulen?

Is jouw grootste angst dat jouw vriendinnen je in een gek pak door een grote stad laten lopen? Geef ze dan wat hints, laat ze dit artikel lezen. Of verwijs ze naar een van de andere artikelen van Zankyou waarin we leuke tips geven voor vrijgezellenfeesten!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

Sarah
20 okt 2015

Kunt u mij bellen als u dit bericht hebt gelezen? 06 25 342 349

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie