Geef je vrijgezellenfeest, Sex and the City stijl!

Het vrijgezellenfeest is het moment voor de bruid om samen met haar beste vriendinnen te genieten van haar laatste momenten als vrijgezel. Omdat dit een groots moment is, is het belangrijk om een vrijgezellenfeest te organiseren dat de bruid nog lang zal herrineren! Wie is er nou niet bekend met de hitserie Sex and the City? En wie was er nou niet een beetje jaloers op alle avonturen die Miranda, Carrie, Charlotte en Samantha beleefden? Nu is jouw kans! Vier jouw vrijgezellenfeest Sex and the City stijl!

Foto: HBO Films

sex and the city satc

De makkelijkste manier om een vrijgezellenfeest te organiseren, of zoals de Amerikanen het noemen een bachelorette party, is met een van onze aanbieders die gespecialiseerd zijn in de organisatie. Maar je kunt het natuurlijk ook prima met je vriendinnen organiseren. Zorg wel dat jullie alles goed plannen zodat jullie groepje zonder zorgen van A naar B komt, je wilt niet uren lopen op jullie high heels!

wink carrie bradshaw sex and the city satc flirting

carrie bradshaw sex and the city satc

En dit is de ideale planning: een uitgebreide lunch mét cocktail in jullie favoriete restaurant in de stad. Daarna duiken jullie de stad in op zoek naar hét perfecte jurkje voor vanavond. Na een kleine stop voor de outfit change en make up, verzamelen jullie weer in een mooi restaurant voor het diner en natuurlijk nog meer cocktails, daarna is tijd om te dansen!

carrie bradshaw sex and the city satc no nope

omg oh my god carrie bradshaw sex and the city satc

The special touch: het cadeautje voor de aankomstige bruid. In dit geval van Sex and City zou het niets anders moeten zijn dan een paar prachtige schoenen! Denk bijvoorbeeld aan een paar van Manolo Blahnik, Jimmy Choo of Christian Louboutin. Wie wordt daar nou niet blij van? 

shocked carrie bradshaw sex and the city satc sarah jessica parker

Natuurlijk is New York een geweldige plek om te bezoeken, met het vrijgezellenfeest of de huwelijksreis! Maar wij snappen ook wel dat door tijd en geld het feest gewoon lekker in ons eigen landje wilt houden! Gelukkig kan dat prima want er zijn in Nederland vele steden en plekken die je het gevoel van The Big Apple zullen geven. Denk bijvoorbeeld aand de Euromast in Rotterdam of  het hippe Wet ‘n Wild Social Club? En bovendien, als je je beste vriendinnen maar hebt toch?

Foto: HBO Films

smoking sex and the city satc

Tenslotte, vergeet niet de muziek! Bekijk deze 54 nummers waar je gegarandeerd vrolijk van wordt, ze zullen je vast en zeker in de party mood brengen. En misschien is een zogehete lingerie party ook wel iets voor jou en je vriendinnen? Enjoy!

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie