Geen man voor een trouwpak? Dit zijn de alternatieven!

Bij een bruiloft verwachten de gasten het bruidspaar vaak te zien in een traditionele outfit, een bruidsjurk en een trouwpak. Maar wat zijn de alternatieven voor een trouwpak? Er zijn er gelukkig genoeg, want lang niet elke man wil in pak trouwen.

Pantalon
Wil je je graag netjes kleden, maar ben je geen man voor een trouwpak? Dan kan je kiezen voor een nette pantalon met een overhemd en stropdas en eventueel een gilet. Draag er nette schoenen onder en je ziet er keurig uit. Tijdens het feest kan je altijd de stropdas nog af doen en de mouwen van je overhemd oprollen.

Netjes, maar niet in pak. Foto: Nordstrom.com
Foto: Nordstrom.com

Jeans
Is een pantalon ook niet iets waar je je prettig in voelt? Er zijn voldoende mooie jeans die je kan dragen in combinatie met een mooi overhemd. Kies voor een spijkerbroek met een donkere wassing en zonder gaten en slijtplekken.

Uniform
In sommige landen is het volkomen normaal: trouwen in het uniform van je werk. Zit je in het leger, bij de politie of bij de brandweer en ben je daar trots op? Trouw dan in je uniform. En nee, dat is niet goedkoop, maar juist heel chique. Onze eigen Prins Willem Alexander deed het ook: hij trouwde in een pak van Defensie. Net als de Britse Prins William.

Lekker op slippers! Foto: Captured Love

Slippers
Trouwen op het strand is mooi en romantisch. En met een beetje mazzel ook lekker warm. Koop een nette korte broek, een mooie polo en fijne slippers en geniet van het zand tussen je tenen. Ga van te voren wel even naar een pedicure, want niemand zit te wachten op behaarde tenen en veel te lange nagels.

Elvis
Is bovenstaande allemaal geen optie? Dan zit er maar één ding op. Boek twee tickets naar Las Vegas, zoek een cool Elvis-kostuum en zeg “I do”!

Gekleurd trouwpak
Twijfel je nog of je wel of niet in pak gaat? Een gekleurd trouwpak is een stuk minder saai dan een traditioneel pak.

Zou jij het vervelend vinden als je aanstaande man geen traditioneel trouwpak wil dragen op jullie bruiloft? Laat het ons weten via het forum!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

Jeanine
2 jan 2017

Grappig om me eigen slippers tegen te komen met me 1e huwelijk….
Heerlijk was dat slippers onder me jurk en met me voeten in het zand…

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie