Gewaagd, kleurrijk & spectaculair – dat is de Vera Wang Bridal Collection 2012!

Bruidscollectie Vera Wang 2012: Vele lagen van tule, voor een romantische en supervrouwelijke bruid

Vera Wang is al vele jaren een van de meest prestigieuze merken op het gebied van bruidsmode, en haar nieuwe collecties zorgen altijd voor veel buzz in de huwelijkswereld. Zo ook tijdens de presentatie van de 2012 collectie, gehouden in New York. De bruid gekleed door Vera Wang is romantisch, vrouwelijk, maar tegelijk ook gewaagd en bereid een risico te nemen. Wat brengt de New Yorkse styliste ons voor het komende jaar? Veel prachtige, soms een tikkeltje ongewone stoffen en veel romantiek

Op de redactie van Zankyou vinden we de japonnen perfect voor de jonge bruid die droomt van een unieke jurk. Kies voor een bruidsjurk in meerminstijl, of een roze of ´nude´  jurk .

Hierbij een voorproefje op de Vera Wang 2012 collectie:

De gekleurde bruidsjurken van Vera Wang 2012 collectie bruidsmode
Vera Wang 2012 - drie bruidsjurken met strikken en tule
Bruidsjurken in zeemeerminstijl - Vera Wang Bridal Collection 2012
Bang om kleur te gebruiken is Vera zeker niet! Alternatief voor de witte jurk uit Vera Wang Bridal - Collection 2012
Ruches, korsetten, strikken in de taille. Deze aderlijke jurken komen ook uit de Vera Wang 2012 Bruidscollectie

Uniek aan de Vera Wang collectie 2012 is vooral het kleurgebruik. Zelden zie je een ontwerper meer risico nemen, en zo weinig wit of ivoor gebruiken. We like it! Al moet je wel echt een ´lefgozer´ zijn wil je een van onderstaande zwarte (!) jurken dragen. Maar als je het durft, petje af en stuur ons de foto´s, want prachtig zijn ze zeker!

Totaal in het zwart als bruid lijkt een riskante zet. Maar niet als de briljante geest van Vera Wang erachter zit. 2012 Bridal Collection

Het stokpaardje van deze collectie 2012? De lichtheid van de stoffen, die zijn gevormd naar het lichaam van de bruid, wat de sensuele vormen en elegantie benadrukt. Zwart-wit details, contrasterende kleuren en een ultra-chique uitstraling, door gebruik van room en champagnekleuren maken de collectie 2012 van Vera Wang wederom referentiepunt voor de bruidsmodewereld.

Zwart en Nude gecombineerd in drie spectaculaire Vera Wang bruidsjurken - 2012 collectie
Nog 3 van de totaal zwarte trouwjurken uit de Vera Wang Collection 2012 ontworpen voor eenvrouw die durft!

Jaahaa, dat wij deze collectie mooi vinden, dat weten jullie nu wel. Maar wat vind jij er nu van? Laat je reactie achter op het Zankyou Forum, of vertel hieronder wat je van de jurken vind! Wil je graag foto´s van een andere collectie zien? Laat het ons dan ook weten, bijvoorbeeld via twitter: @zankyou_nl. Want we doen niets liever dan jullie inspireren over alles wat je maar wilt weten op het gebied van bruiloften!

***

Heb je hulp nodig je bruiloft te organiseren? Probeer dan eens onze gratis bruiloftsite en maak gebruik van onze cadeaulijst bruiloft voor het organiseren van je cadeaus!

Credits: www.thebeautybridal.com

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (1)

3214
22 dec 2011

Ik zou die zwarte jurk niet durven dragen, al zijn ze wel prachtig! Maar ik zou eerder gaan voor zo’n champagne roze jurk. Jammer dat ze niet binnen budget liggen :)

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie