Gino & Julia trouwjurken: betaalbare exclusiviteit

Gino & Julia hanteren een geheel eigen bruidsmode concept. Alle trouwjurken van dit merk hebben namelijk dezelfde aantrekkelijke prijs van 999 euro en alle Gino & Julia trouwjurken worden nieuw gesneden op maat van de klant.

Gino & Julia trouwjurken: betaalbare exclusiviteit

Wat houdt dat precies in?
Op de 1e plaats dat je een bruidsjurk krijgt die op jouw figuur is gemaakt. Dus geen standaard maten, die vermaakt worden, maar een bruidsjurk die speciaal voor jou is gemaakt, aan de hand van de maten zoals die bij het passen zijn opgenomen. Deze manier van werken heeft een aantal voordelen:
– Op de eerste plaats zul je voelen dat de jurk speciaal voor jou is gemaakt, je trouwjurk      sluit dan namelijk perfect aan op je lijf
– Ook is het mogelijk om het ontwerp op een persoonlijke manier aan te passen. Heb je    liever mouwtjes ipv strapless? Of een dieper gesneden rug? Het is allemaal mogelijk bij    alle trouwjurken uit de Gino & Julia collectie.
– Tenslotte is omdat elke jurk nieuw gesneden wordt voor de klant, ook elke bruidsjurk uniek. Geen twee Gino & Julia trouwjurken zijn identiek aan elkaar.
– Omdat alle trouwjurken dezelfde prijs hebben (999 euro), hoef je je niet druk te maken om je budget en kan je altijd de trouwjurk kiezen die het beste aansluit bij jouw stijl en smaak.

Gino&Julia Bruidsschoenen

Naast een eigen collectie bruidsjurken, heeft Gino & Julia ook een eigen collectie bruidsschoenen en bruidsaccessoires. Net als de bruidsjurken onderscheiden de bruidsschoenen zich door scherpe prijzen en het bieden van mogelijkheden.  Zo kunnen b.v. alle trouwschoenen gemaakt worden in zowel satijn, leer, als kant. En heb je liever een lagere of hogere hak, of een ronde teen i.p.v. een puntige, dan kunnen de bruidsschoenen aangepast worden aan jouw wensen.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie