Grappige foto’s met Event Booth – Een beetje plezier moet er zijn!

Vind je die formele bruiloftfoto´s ook saai worden? Neig je toch liever naar grappige en vrolijke herinneringen van de gasten van je bruiloft? Dan is een Fotobox de oplossing. Event Booth biedt niet alleen de bekende Fotobox, maar ook een reeks bijkomende ondersteunende diensten. 

Fotobooth met Eventbooth. Foto: Eventbooth

Wild, grappig, excentriek – een bruiloft is altijd een reden tot vreugde. Het is daarom ook zeker leuk om deze momenten met je gasten vast te leggen. Hoe gekker, hoe beter. Stel je voor dat je na vijf jaar weer in je trouwalbum doorbladert en al deze momenten weer herleeft. Hoe opa een kus op de wang van oma geeft, de schaterlach van je beste vriend of vriendin net voor de camera, de gekke poses van je getuigen. Met Photo Booth is het mogelijk al deze leuke en grappige herinneringen van deze grote dag naar vast te leggen.  Photo Booth kan gebruikt worden voor zowel individuele fotos, koppelfoto´s maar ook natuurlijk de gebruikelijke groepsfoto´s.

Evenement Booth garandeert grappige trouwfoto's. Foto: Event Booth

Waar is deze fotobox te verkrijgen? Event Booth kan je daarbij helpen. Je krijgt namelijk niet alleen de fotobox voor de bruiloft, maar een compleet pakket. De fotobox wordt geleverd, gemonteerd en gedemonteerd. Bovendien is er gedurende de gehele tijd een medewerker aanwezig die zorg draagt ​​voor de technische gegevens van de box en de fotostrips lijmt in een album waar de gasten een tekst kunnen toevoegen aan de foto´s. Dit betekent dat je aan het eind van de dag een volledige foto-album in ontvangst kunt nemen en je gasten een tastbare herinnering van je bruiloft mee naar huis nemen.

Gekke bekken, kostuums- alles is mogelijk. Foto: Event Booth

De ruimtelijke boxen zorgen ervoor dat je gasten al hun creativiteit kunnen gebruiken voor het schieten van de meest originele foto´s. met behulp van de countdown van 10 seconden. Genoeg tijd dus om je te verkleden, poseren, springen (of niet) op de foto.  Deze snapshots zijn echt uniek.

Voor meer informatie over Event Booth, kun je terecht bij de Zankyou directory.


Contact:EVENTBOOTH Website:http://eventbooth.nl/nl/  Mail:info@eventbooth.nl  Adres: Boersma’s Pad 6, 9331 JG Norg Tel.: 089 5489 8274                               Mobiel (+49) 0176 322 161 98

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie