Heb jij jouw bruidsjurk al uitgezocht? Bij Wedding Wonderland kijk jij je ogen uit!

Kun je niet wachten tot je eindelijk je bruidsjurk mag gaan passen en je een prinses te voelen? Dan moet je echt naar Wizard´s Wedding Wonderland om voor je bruidsjurk te gaan shoppen! Bij het aanschouwen van de uitgebreide collecties in de Wedding Wonderland bruidswinkels weet je al vrij snel dat jij jouw bruidsjurk daar zult vinden. De drie bruidswinkels in Almere, Den Haag & Harlingen en de 600m2 showroom in Almere streven ernaar om jou en je gezelschap een comfortabel en ontspannen ervaring te geven tijdens de pas sessie. Jij bent niet zomaar een klant,  jij bent hun gast, en dat ga je merken!

Wedding WonderlandMeer lezen “Wedding Wonderland”
Prachtige bruidsjurk. Foto: Wedding Wonderland

Deze bruidswinkelketen is medio 2003 gestart door Ankie Neugebauer in de Friese havenstad Harlingen. Ankie is deze eerste bruidswinkel begonnen omdat ze besefte dat er nog geen bruidswinkel  bestond die mooie spullen kon bieden voor vriendelijke en lage prijzen. Ankie heeft een enorme passie voor mooie spullen en koopt die vervolgens groot in bij fabrikanten, en daar heb jij als bruid lekker veel voordeel van, “Wie deelt krijgt het altijd terug” vindt Ankie. Na de eerste 3 succesvolle jaren is ook Ankie´s echtgenoot Rudy in de onderneming gestapt, en sindsdien zijn de twee niet te stoppen en komen ze constant met nieuwe ideeën.  In de loop der jaren hebben ze hun naamsbekendheid flink uitgebreid in diverse andere steden en er zullen er nog meer volgen. Bovendien streven ze ernaar  hun diensten binnenkort ook in België te kunnen aanbieden.

Wedding Wonderland is echt een familiebedrijf. Ook de dochter van  het echtpaar zal binnenkort toetreden tot het bedrijf, een onverminderd jeugdige en actuele kijk op de bruidsmodemarkt is een van de sterke punten van deze alsmaar groeiende bruidsmodeketen. Er heerst een hechte sfeer tussen de werknemers die door Ankie liefdevol “mijn Angels” worden genoemd, als klant merk je direct dat iedereen in het bedrijf het naar zijn zin heeft!

Wedding WonderlandMeer lezen “Wedding Wonderland”
Interessante quotes waar Wedding Wonderland naar streeft. Foto: Wedding Wonderland
Wedding WonderlandMeer lezen “Wedding Wonderland”
Wedding Wonderland vol zoetigheid. Foto: Wedding Wonderland

Naast de grote namen; Trés chic, Jessie K, Brinkman en Pure wordt ook de huiscollectie Very Fairy Fairytales aangeboden. Deze collectie wordt in samenwerking met Trés Chic ontworpen en gefabriceerd. Deze collectie is uniek omdat Wedding Wonderland een eigen touch geeft aan deze verschillende stijlen trouwjurken.

Wat ook zeker in deze tijd een grote meevaller is, is dat jij bij een trouwjurk v.a. €999,- voor maar liefst 400,- euro aan bruidsaccessoires uit voorraad mag uitkiezen! Dat is super interessant toch?

Wedding WonderlandMeer lezen “Wedding Wonderland”
De grote namen vind je natuurlijk bij Wedding Wonderland. Foto: Wedding Wonderland
Wedding WonderlandMeer lezen “Wedding Wonderland”
Bruidsaccessoires collectie. Foto: Wedding Wonderland

In Almere bevindt zich de 600m2 showroom met twee etages die zich tevens de grootste bruidsjurken showroom van heel Nederland mag noemen.

Wedding Wonderland beschikt in dit pand ook over een groot atelier, waar jouw bruidsjurk helemaal perfect op maat gemaakt of aangepast kan worden. Alles van begin tot eind in eigen handen, daar zijn ze sterk in bij Wedding Wonderland!

Wedding WonderlandMeer lezen “Wedding Wonderland”
Bruidsjurken. Foto: Wedding Wonderland

Wedding Wonderland heeft een extra outletwinkel in Almere en een outletafdeling in de winkels in Den Haag en Friesland, waar je nieuwe en ongedragen trouwjurken vindt in een prijscategorie tot maximaal 499,- euro. Deze bruidsjurken komen rechtstreeks uit de voorraad die plaats moeten maken voor de nieuwe collecties, dit betekent dus dat de trouwjurken gegarandeerd ongedragen zijn. Dit is met recht de grootste trouwjurken outlet collectie van heel Nederland!

Wedding WonderlandMeer lezen “Wedding Wonderland”
Alles van top tot teen bij Wedding Wonderland. Foto: Wedding Wonderland

One-Stop-WeddingShop Deal

Wanneer je jouw complete bruidsoutfit bij WeddingWonderland koopt en je trouwjurk op maat laat maken in het eigen atelier, dan betaal je slechts €99,- voor jouw trouwjurk uit de One-Stop-WeddingShop Collectie. Dit betekent dus dat je je gehele Bruidsensemble (trouwjurk, benodigde bruidsaccessoires en pasmaken) al compleet hebt voor €698,-. Je kiest zelf een prachtige trouwjurk uit de ruim geselecteerde OSWS-collectie en je selecteert uit de voorraad zelf bijpassende bruidsaccessoires zoals bruidsschoenen, lingerie, sluier, tiara etc. ter waarde van minimaal €400,-. De trouwjurk wordt vervolgens perfect op maat gemaakt in hun eigen professionele atelier ter waarde van €199,-.

Wil je meer informatie bekijk dan direct Wizard´s Wedding Wonderland in onze directory en de WeddingWonderland website.


Contact: Wizard´s Wedding Wonderland
Mail: info@weddingwonderland.nl
Tel: 0517-430 235
Adres: Almere (Flevoland)

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie