Heelos: dé musthave voor je (bruids)schoenen

Wegzakken in het gras behoort tot het verleden! Foto: heelos.nl

De zomerbruiloften zijn in volle gang en er staan er nog genoeg op de planning! Heb jij je trouwschoenen al uitgezocht? Dan zul je weten dat dit een klus op zich is, niet zozeer vervelend natuurlijk maar je moet toch met veel dingen rekening houden waaronder: de locatie, je lengte (en die van je lief), kleur en het soort hak. Een dunne hak is schitterend maar wegzakken met die dunne hak toch weer wat minder. De fotoshoot in het park of de wandeling naar het gemeentehuis van een schitterende oude stad (met klinkers, arrgh!) zijn dan ineens wat lastiger.

  • Dan maar geen hoge hakken?

Nou, nee. Want nu kun je de mooiste hoge hakken dragen zonder gevaar voor wegzakken! Nieuw in Nederland zijn namelijk: Heelos, Save Our Stilettos. Dit zijn dopjes die je onder je hak klemt en die het loopvlak van je hak verbreden. Zo zak je niet langer weg in gras, tussen klinkers of in grind. De dopjes zijn transparant waardoor ze niet in het oog springen en door het design en materiaal klemmen ze als het ware om de hak zonder deze te beschadigen.

Heelos zijn er in twee maten: S (links) en M (rechts). Foto: heelos.nl
  • Jimmy Choo’s

Voor veel bruidjes-to-be is hun bruiloft dé kans om legitiem de high heels van hun dromen te kopen. De mooiste dag van je leven vraagt natuurlijk om de mooiste (en misschien wel duurste) schoenen van je leven. De Jimmy Choo’s van je dromen kopen, behoort dan tot de mogelijkheden. Wanneer je hiervoor flink betaalt, wil je natuurlijk niet dat je schoenen in de eerste de beste graspol blijven hangen en de witte hakken legergroen worden. Heelos beschermen ze graag!

  • Bestellen

Heelos zijn in twee maten te bestellen op www.heelos.nl en niet eens duur: € 8,95 per paar. Ideaal dus ook als cadeautje voor je vrouwelijke gasten!


 Olivia is expert in het zoeken van leveranciers voor je bruiloft.

Ben jij ook een expert op het gebied van bruiloften en wil je voor Zankyou schrijven? Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie