Hineni wint de trouwjurk van Quira!

Nadat er een winactie met Quira was om een geweldige trouwjurk te winnen, is het eindelijk zover gekomen. Ralf en Sanne van Quira hebben de winnares bekend gemaakt en de winnares is Hineni en hieronder zijn de foto´s te bekijken!

Hineni wint de fotoshoot van Quira - Foto: Eppel Fotografie

Nadat de bekend was dat Hineni de winnares was heb ik haar gebeld voor een afspraak om een jurk te komen uitzoeken. Hineni en Bastiaan vonden het maar moeilijk om een keuze te maken uiteindelijk hebben ze samen deze jurk gekozen. Alsof de jurk voor Hineni gemaakt is, hij zit helemaal perfect.

Een geweldige jurk van Quira op een prachtige locatie - Foto: Eppel Fotografie

En toen kwam de fotoshoot op 2 maart, wat was het koud met een legging onder de jurk en warme laarzen, die je toch niet zag gingen we naar een prachtige lokatie die Ralf had uitgekozen, een  on-Nederlandse lokatie. Het had net zo goed de Schotste hooglanden kunnen zijn en wat was het koud, maar Hineni liet hier niets van merken en dat is ook wel aan de foto’s te zien, wat mooi!

Niets laten merken van de kou, maar een geweldige foto van Hineni - Foto: Eppel Fotografie

Hineni en … , dat jullie in juni maar een prachtige dag hebben en geniet van de mooie jurk, hij staat je prachtig.

Een geweldige jurk van Quira die Hineni perfect past - Foto: Eppel Fotografie
Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie