Hoe gegevens verzamelen van jouw gasten en verwerken in jouw website

Geef jouw gasten het gevoel dat ze deel uitmaken van jullie bruiloft en niet slechts toeschouwers zijn, hierbij moet je goed nadenken over hoe je jouw gasten wilt uitnodigen voor het grote feest. Soms is het nodig om bepaalde informatie te hebben van jouw gasten om gedrukte kaarten te kunnen sturen. Het is bovendien ook respectvol voor de oudere familieleden om persoonlijke kaarten te sturen, dit is nog steeds erg belangrijk bij de meer traditionele bruidsparen.

Bruiloft website door ZankyouMeer lezen “Bruiloft website door Zankyou”
Jaime en Charlotte beheren hun gastenlijst via hun bruiloft website van Zankyou

Hoe vind je nu een medium dat een effectieve oplossing heeft, en voldoet aan al jou eisen? Is het echt nodig dat het bruidspaar weer aanpassingen aan het budget moet maken en geld moeten inversteren in het maken van kaarten dat ze beter voor hun huwelijksreis kunnen gebruiken? Hoewel veel moderne bruidsparen liever een uitnodiging per e-mail verzenden en een virtueel platform gebruiken voor het bijhouden van de aanwezigheid, kan het heel nuttig zijn om toch een kaart te laten drukken met informatie zoals het adres. Als u een Zankyou bruiloft website hebt aangemaakt kunt u uw gasten op verschillende manieren informeren over uw cadeaulijst:

Uw kunt de contactgegevens van uw gasten uploaden in de gastenlijst en ze van daaruit een e-mail sturen over het bestaan van de cadeaulijst.

In dezelfde rubriek heeft u ook de optie om een uitprintbare kaart samen met de uitnodigingen voor de bruiloft direct naar uw gasten te sturen

Wilt u uw uitnodigingen per reguliere post door Zankyou naar uw gasten laten versturen?

Heeft u niet van al uw gasten het adres voor verzending? Geen probleem, Zankyou stelt een aantal opties ter beschikking waarmee u bepaalde elementen kunt beheren waarvan u dacht dat u ze niet nodig zou hebben. Dus, ter aanvulling op het markeren van degene die hebben bevestigd dat ze aanwezig zullen zijn op de bruiloft, kunt u de diners ook direct verdelen over de tafels bij de receptie op een elegante en discrete manier, op basis van het adres van de gasten uit uw gastenlijst. U kunt contacten selecteren en ze tegelijk hetzelfde bericht sturen of de tekst voor iedere gast personaliseren: Zij zullen een mail in hun inbox ontvangen met daarin een link naar de website, zodat ze zelf hun adres kunnen invoegen waar u de uitnodiging naartoe kunt sturen.

Natuurlijk is alle informatie privé, en zijn jullie de enige die hier toegang tot hebben, zodat de gasten de gegevens van de andere gasten niet kunnen bekijken. Bovendien is bescherming van uw privacy een van de hoofdzaken van Zankyou, door het aanbieden van een reeks gratis opties, kunnen jouw gasten met een wachtwoord toegang kunt krijgen tot jouw website door de reguliere website, waardoor er geen ruimte is voor externe commentaren.

Zankyou agenda op jouw bruiloft website Meer lezen “Zankyou agenda op jouw bruiloft website ”
De agenda is een van de meest gebruikte tools voor gasten: u kunt al uw noodzakelijke informatie over de bruiloft hier kwijt en je kan het ook afdrukken om altijd bij de hand te hebben.

Als je jezelf verplaats in jou gasten dan weet je dat je moet nadenken over hoe je naar de bruiloft gaat en waar je eventueel zou moeten verblijven als je ver weg woont, gelukkig biedt zankyou jou daar een optie voor om het voorr jouw gasten te vereenvoudigen. Je kunt voor jouw gasten hotels aanbevelen waar ze kunnen verblijven en dat op je website plaatsen. U kunt ook verschillende opties toevoegen om contact met uw gasten eenvoudiger te maken, je hebt de mogelijkheid om vrijwel alles aan te passen aan jouw website: u kunt een weerbericht plaatsen over de tijd wanneer uw bruiloft plaats vindt, contactgegevens toevoegen/aanpassen, een agenda waar alle data´s in geregistreerd staan, tijdschema´s en route kaarten voor de mensen die dat nodig hebben om jullie bruiloft te kunnen bijwonen.

Nuttige informatie op uw bruiloft ZankyouMeer lezen “Nuttige informatie op uw bruiloft Zankyou”
Alexandra en Thomas creëerde een gedeelte met praktische informatie om het gemakkelijker te maken voor uw gasten

De cadeaulijst van zankyou zorgt ervoor dat je jouw eigen perfecte cadeaulijst kan maken en dat het bruidspaar alleen krijgt wat ze zelf willen hebben, en niet iets krijgen waar ze later nooit gebruik van gaan maken. De komst van nieuwe technologieën heeft het uitwisselen van informatie vereenvoudigd. Naast het snel kunnen delen van tekst kun je ook heel snel beelden en wat je ook maar kunt bedenken delen. Bruidsparen willen het beste halen uit hun bruiloft, met behulp van enkele tools die Zankyou aanbiedt voor het maken van je eigen website en virtuele cadeaulijsten maakt wordt het organiseren van je bruiloft een stuk makkelijker.

Personaliseer je eigen website met ZankyouMeer lezen “Personaliseer je eigen website met Zankyou”
Met Zankyou kunt u een gepersonaliseerde bruiloft website maken met alle tools die u nodig hebt en nodig uw dierbaren uit

Vergeet niet dat je je budget moet bepalen en moet beslissen waar je geld aan gaat uitgeven en wat je pioriteit is wanneer je jouw bruiloft gaat organiseren. Onze online tools helpen je met het organiseren van de mooiste dag van je leven. Door gebruik te maken van deze tools vermijd je onnodige uitgavens. Bekijk alle voordelen die Zankyou jou aanbiedt!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie