Hoewel versies van zichzelf kan één persoon hebben?

Het mooie aan liefde is dat iedere persoon die op zijn eigen manier beleeft. Er kunnen miljoenen soorten van liefde zijn, de wereld is vol met hele diverse persoonlijkheden. Misschien is de mensheid daarom wel zo interessant, zeker omdat veel mensen vandaag de dag trachten meer op elkaar te lijken.

Foto: Happy Photographer

Als je het zo bekijkt wordt trouwen alleen maar interessanter: in huwelijken besluiten ook diverse persoonlijkheden het leven met elkaar te delen.  Dale Partridge, een Amerikaanse schrijver en ondernemer, is iemand die een stempel drukt op de romantische wereld. Zijn Facebookbericht met betrekking tot het huwelijk werd een hit in de digitale wereld en de maatschappij 2.0. Dit is wat Partridge zegt:

“Mannen zijn veel te bang dat het huwelijk ze enkel ‘een vrouw’ overlaat voor de rest van hun leven. Dat is niet waar. Ik werd verliefd op een bergbeklimster van 19 jaar, trouwde met dierenliefhebber van 20 jaar en begon een familie met een moeder van 24, later begon ik een boerderij met een huisvrouw van 25 en vandaag de dag ben ik getrouwd met een geleerde vrouw van 27. Als je geest gezond is, word je één vrouw nooit moe. Sterker nog, je zult zien hoeveel verschillende versies van zichzelf zij heeft en je zult ze met het verstrijken van de jaren ontdekken. Dus zeg niet ‘nee’ tegen het huwelijk, zeg ‘ja’ en blijf ‘ja’ zeggen tot je dood.

dale partridge

Duidelijk, sterk, mooi en romantisch. Deze man heeft het netwerk gerevolutioneerd met een duidelijke en mooie boodschap over vrouwen en het huwelijk op dit moment de grootste onpersoonlijkheid ter wereld. Heeft hij gelijk? Vanuit Zankyou sluiten we ons aan bij zijn oorzaak vanwege de authenticiteit van de mensheid. We geloven niet dat je een etiket op een mens kunt plakken omdat elk mens uniek is. Net zoals planten bereiken mensen diverse stadia en ontwikkelen zij zich. Mensen worden betere versies van zichzelf. Wie vindt het nu niet fijn om op deze vitale expeditie te gaan?

Hoeveel mensen leven er binnen een persoon? Elke persoonlijkheid heeft een universum aan karaktertrekken. Dale Partridge heeft tot nu toe 5 vrouwen leren kennen tijdens zijn huwelijk. De fans, de beslissingen op het werk, persoonlijke ervaringen en relaties met vrienden en familie kunnen nieuwe persoonlijkheden aanwakkeren. Zwakkere of hele sterke, maar altijd met nieuwe kwaliteiten. Als jij het huwelijk een beperking vindt omdat je je maar één persoon verbindt, denk dan eens na over deze interessante blik op de wereld.

Foto: Forester Fotógrafos

Natuurlijk zeggen we ‘ja’ tegen het huwelijk, met alle valkuilen, onafhankelijkheid en karakter: zo zijn de echte relaties. Op die manier genieten de personen die in ons en in onze partner slapen een heerlijk, mysterieus, fris, eerlijk en gezond leven samen. Een avontuur.

Ook interessant: 50 redenen waarom je wilt trouwen met je partner!

Auteur: Eline Dabekaussen

Contact opnemen met de bedrijven in dit artikel

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie