Huwelijksaanzoek: top 5 originele ideeën

Het begin van een mooie reis. Foto: Eric Velado.

De meeste vrouwen krijgen maar één huwelijksaanzoek in hun leven, je wilt dus dat het speciaal en gedenkwaardig zal zijn. De moed om haar te vragen heb je verzameld, nu nog een originele manier bedenken om de vraag aan haar te stellen. We weten dat het best lastig kan zijn dus we helpen graag een handje. Lees hier de top 5 originele romantische ideeën!

De eerste stap om een leuk huwelijksaanzoek te bedenken is om je vriendin eerst goed te analyseren. Wat zijn haar interesses? Houdt ze van verrassingen? Heeft ze conservatieve opvattingen over het huwelijk? Wanneer je de antwoorden op deze vragen hebt kan je beter inschatten wat voor een aanzoek jouw vriendin leuk zal vinden. Het wordt dan ook makkelijker om te kiezen uit een van de volgende huwelijksaanzoeken.

  • Nummer 5: Zeg het met muziek

Maak een afspeellijst met muziek die zij leuk vindt of gewoon romantisch is, en zet deze op haar iPod. Neem tussendoor commentaar van jezelf op waarbij je lieve dingen over haar zegt. Zorg dat het laatste liedje speciaal is voor jullie beiden of kies ‘Marry you’ van Bruno Mars. Vlak daarna kan je haar de grote vraag stellen.

  • Nummer 4: Tijdcapsule  

Vertel je vriendin dat je een tijdcapsule met haar wilt maken die jullie over een aantal jaar weer kunnen opgraven. Terwijl jullie dingen verzamelen om in de tijdcapsule te stoppen zeg je dat de capsule niet compleet zal zijn zonder een foto van jullie verloving. Zorg ervoor dat je een camera hebt om het moment dat ze ja zegt meteen vast te kunnen leggen.

  • Nummer 3: Een rode draad in jouw leven

Neem een rood lint en bind deze vast aan de voordeur van jullie huis tot aan de deur van de woonkamer. Hang aan de lint kleine briefjes met lieve berichtjes en leuke herinneringen van jullie relatie. Wanneer ze aankomt in de woonkamer en het laatste briefje leest waarop staat dat zij de rode draad in jouw leven is, ga je op één knie.

  • Nummer 2: Verborgen schat

Koop een gedichtenboekje en snijd een klein vierkant uit de bladzijdes en plaats daarin de verlovingsring. Plak onder de ring een beetje plakband zodat hij er niet uit valt. Pak het boekje mooi in en geef hem cadeau aan jouw vriendin. 

  • Nummer 1: Een foto zegt meer

Organiseer een feestje en nodig familie en vrienden uit. Zorg dat iedereen een T-shirt draagt, onder een vest of trui, met een van de letters van de zin “Wil je met me trouwen?’’. Stel een groepsfoto voor en terwijl je vriendin de foto wil nemen komen de T-shirts tevoorschijn in de goede volgorde.

Laat je verloving vastleggen. Foto: Eric Velado.

Mocht je nog geen ring hebben uitgekozen kijk dan even hier. Dat was onze top 5 originele huwelijksaanzoeken, misschien zat er voor jou een leuk idee tussen of ben je geïnspireerd geraakt? Deel het dan met ons via  Twitter of Facebook!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (2)

Ginaabbate
6 jan 2014

http://m.youtube.com/watch?v=5YW-ymjTR0A&feature=youtu.be&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D5YW-ymjTR0A%26feature%3Dyoutu.be

Antwoorden
Pietje19876
8 mrt 2014

http://www.youtube.com/watch?v=5sywfyZS5Jg&sns=em

Dit is echt het meest originele huwelijksaanzoek ever!!!!! Moet je kijken, ik stond verbaast!

Antwoorden

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie