In Italiaanse sferen met Linea Raffaelli bruidsmode

Modellen met jasje uit de nieuwste collectie Linea Raffaelli

Dames, het is tijd voor Italië! Het is ons een eer je de nieuwste trends uit de collectie van Linea Raffaelli te mogen laten zien. Met prachtige foto’s, veelal gemaakt in Florence in Italië.

Terugkerende elementen in de collectie van Linea Raffaelli zijn de bolero en vestjes van kant of zijden. Het staat mooi, maar het is ook nog eens praktisch. Zo kun je toch voor die strapless jurk gaan, zonder je zorgen te maken over de weersomstandigheden. Je doet het jasje aan tijdens de huwelijksceremonie en weer uit als je staat te swingen op de dansvloer.

Jurken uit de nieuwste collectie Linea Raffaelli. Trendy gesneden met halter en strapless

De trend van strapless- en halterjurken wordt ook door Linea Raffaelli vol enthousiasme opgepakt. De halslijnen van de jurk variëren van rechte lijnen, licht gebogen lijnen, tot een v-vorm of een diagonale halslijn. Opvallend is dat Raffaelli houdt van a-symmetrische vormen in zijn jurken. Stof wordt bij elkaar gepakt in grote diagonale lijnen en bogen en bestaan vaak uit meerdere lagen stof. Toevoegingen als bloemen en rouches komen ook vaker voor in zijn collectie. De jurken van Linea Raffaelli lopen vaak een stuk lager dan de taille uit, waardoor een elegante zeemeerminlook ontstaat. Je lichaam lijkt er mooi lang door. Het onderste deel van de jurk loopt zijwaarts of naar achteren uit en tule in de rok zorgt voor een volume onderaan de rok.

De zeemeerminnenlook van Linea Raffaelli

Wij bij Zankyou zijn  fan van Raffaelli, omdat hij durft te experimenteren met stoffen en kleuren en zijn jurken altijd iets unieks hebben. Bruiden die bijvoorbeeld niet willen gaan voor alleen maar wit of crème, kunnen uit deze collectie een witte jurk kiezen gecombineerd met onder andere grijs, rood, blauw & beige.

Linea Raffaelli 2011

Kiezen voor een jurk die twee kleuren combineert en dus uit twee stukken lijkt te bestaan, is een kwestie van smaak, maar het kan de betere keus zijn ten opzichte van een geheel gekleurde jurk (zie hieronder). Een geheel gekleurde jurk kan soms teveel zijn, als een muur van kleur. Een half gekleurde jurk is subtieler voor de toeschouwer, omdat de kleurvlakken het oppervlakte doorbreken. Ook hier zien we weer grote bloemen, tule, ruches en gekleurde borduursel welke de jurk nét weer even iets unieks geven.

Verscheidenheid aan kleuren bij Linea Raffaelli

Meer weten over deze Italiaanse ontwerpen? Ga naar de website van Linea Raffaelli, je kunt ze allemaal terugvinden. Toch liever iets anders? Kijk dan ook even naar de leukste trends voor bruidsjurken 2012.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Comentaar (2)

helmaboerema
4 jun 2012

ik heb een vraagje……de jurk van linea raffaelli…..die helemaal onderaan staat ….een creme bovenstuk en een grijze rok….en op het boventuk zijn denk ik grijze bloemen afgebeeld….deze jurk kan ik nergens vinden ….nu is mijnn vraag is hier ook een code van zodat ik kan gaan googelen voor betere fotos…en is dit een van de nieuwe of van de oude collectie….hoop van u te horen …mvg helma

Antwoorden
Zankyou
4 jun 2012

Dag Helma,

bedankt voor je vraag. De bovenstaande collectie is de 2011 collectie, wellicht staat deze niet meer op de website van Linea Raffaelli. De modellen van dit jaar kun je sowieso op de website van LR terugvinden, maar als je specifiek wilt weten of je dit model nog kunt verkrijgen, dan raad ik je aan een mailtje te sturen naar info@linearaffaelli.com. Je kunt bovenstaande afbeelding meesturen om te vragen welk model het was, zodat je eventueel ook nog zelf op zoek kunt gaan naar de jurk op het internet. Ik hoop dat je hem vindt, of dat de nieuwe collecti van Linea Raffaelli je ook aanspreekt!

Groeten,
Anke

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie