Inspiratie voor mannelijke gasten: James Bond!

James als voorbeeld: stoer en classy. Foto: Sony Pictures.

Vrouwelijke bruiloftsgasten voelen zich vaak als een vis in het water in het gebeuren rondom een bruiloft: ze shoppen jurkjes, schoenen en accessoires en weten precies wat te doen. Voor mannen is er nu een stijlicoon dat ze met een gerust hard kunnen navolgen: James Bond. Met een vleugje James in je verschijning, kun je prima voor de dag komen op een bruiloft.

Goed: de auto van James Bond kun je misschien beter laten staan: je wil het bruidspaar tenslotte niet de loef afsteken. Maar qua outfit kun je de immer stijlvolle James best imiteren. Ga voor een goede smoking of een mooi pak.

Sexy in all black of klassiek zwart-wit? Foto's: Hugo Boss.
Een smoking iets té? Ga dan voor een strak pak. Foto's: Van Gils.

Onder je outfit draag je natuurlijk keurige schoenen. Onder een smoking ga je voor klassieke schoenen, maar onder een meer casual pak, kan er natuurlijk veel meer. In Nederland denk je dan bijvoorbeeld aan de collectie van Van Bommel.

James Bond draagt geen sneakers onder zijn pak! Foto's: Van Bommel.

Doe als James en je ziet er te gek uit op het huwelijksfeest. En daar drink je natuurlijk: een Wodka Martini, shaken, not stirred.

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op Facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie