Intieme bruiloft in hartje Amsterdam: Lisanne en Arne

Spannend he? - Foto: Fotostudio2

“Kunnen jullie onze bruiloft fotograferen? Over zes weken?” Zo moet het verzoek van Lisanne en Arne hebben geklonken. Na een korte verlovingsperiode kregen ze het voor elkaar om binnen een paar weken tijd een superhuwelijk te organiseren in hartje Amsterdam. Fotostudio2, een jong bedrijf in handen van Micha en Floortje, was meteen enthousiast. Zij staan voor puur en natuurlijk en fotograferen in een ontspannen sfeer.

Bruidsschoenen - Foto: Fotostudio2
Finishing touch - Foto: Fotostudio2
Onmisbaar in de voorbereiding: mama - Foto: Fotostudio2
Bijzonder kapsel en sluier - Foto: Fotostudio2

Lisanne en Arne zijn getrouwd op 24 augustus 2012. Een zonnige dag met zonnige gasten. Arne heeft zijn bruid opgehaald aan de Keizersgracht. De bruid en haar naasten hadden wat last van zenuwen maar Arne was superrelaxed toen hij onder aan de trap stond om zijn Lisanne te bewonderen. Na deze speciale ontmoeting volgden een lunch en een korte fotoshoot aan de Amsterdamse grachten.

Arne maakt zich klaar - Foto: Fotostudio2

 

Attent! Een briefje voor de buren - Foto: Fotostudio2
Op weg naar de bruid - Foto: Fotostudio2

De huwelijksceremonie vond plaats in het West-Indisch Huis in Amsterdam. Alles was hier door het bruidspaar tot in de puntjes verzorgd. Op dezelfde plek werd ‘s avonds een knallend feest gegeven waar volop gedanst werd door de gasten.

En dan mag u nu...... - Foto: Fotostudio2
Special guest: de bruidshond - Foto: Fotostudio2
Ideetje van Lisanne - Foto: Fotostudio2

Lisanne is ontwerpster! Vanwege de extreem korte voorbereidingsperiode had ze helaas geen tijd om haar eigen bruidsjurk te ontwerpen. Haar creativiteit komt gelukkig op andere manieren terug in de bruiloft. Denk aan alle vrolijke en zelfgemaakte details. Arne was hier iets minder blij mee, zo is hij een hele avond in de weer geweest om zelf confetti te maken :-)

De gasten hebben er zin in - Foto: Fotostudio2
Heerlijk in de zomer: buiten borrelen - Foto: Fotostudio2
Kleurig bruidsboeket - Foto: Fotostudio2
Congrats! - Foto: Fotostudio2

Fotostudio 2, Lisanne & Arne: bedankt voor de mooie plaatjes!

Niks missen van Zankyou? Volg ons dan op facebook of twitter!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie