Japanse lentebruiloft: thee en tranen in de tuin

Natalie en Hans - Foto: Weddingvision

De bruidsparen van onze real weddings zijn sterren in het snel organiseren van een bruiloft! Natalie en Hans hebben pas 8 weken voor hun bruiloft contact gezocht met een trouwfotograaf. En die hebben ze naar alle tevredenheid gevonden in Evert Doorn van Weddingvision. Geniet van de bijzondere foto’s, zoals Evert ons schreef “zonder twijfel één van de leukste bruiloften die ik heb mogen meemaken!”

Bruid is er klaar voor! - Foto: Weddingvision
Op weg naar de feesttuin - Foto: Weddingvision

De bruiloft vond plaats in de achtertuin van het bruidspaar in Papendrecht. Wanneer je gaat trouwen in bijvoorbeeld een tuin dan dien je wel over de juiste vergunningen te beschikken maar gelukkig kon dat op tijd geregeld worden. Natalie en Hans hebben gekozen voor een intieme bruiloft met tenten in de buitenlucht.

Nog snel 'n berichtje - Foto: Weddingvision
Bruidegom in traditionele klederdracht - Foto: Weddingvision
Theeceremonie - Foto: Weddingvision
Lief! - Foto: Weddingvision

Waarom een Japanse bruiloft? Natalie is deels van Japanse afkomst en daarom ging het bruidspaar gekleed in traditionele Japanse kostuums. Er vond een traditionele Japanse theeceremonie plaats en ook de lunch werd op Japanse wijze ingevuld: ontzettend lekker dus! De familie van Natalie speelde een belangrijke rol in de voorbereidingen.

Stralend! - Foto: Weddingvision
Zelfs de bloemen in Japanse stijl - Foto: Weddingvision
Toespraak van de ambtenaar - Foto: Weddingvision
Trouwen op een tuinbankje - Foto: Weddingvision

Na het traditionele gedeelte gingen Natalie en Hans zich omkleden. Dit was een heel bijzonder moment: de bruidsjurk kwam tevoorschijn! Een mooie aanleiding om te beginnen met de trouwreportage van dit liefdevolle stel. Trouwfotograaf Evert Doorn heeft Natalie en Hans heel mooi in beeld gebracht: vol liefde en emotie, met een vrolijke noot.

Cupcakes - Foto: Weddingvision
De familie aan de slag in de keuken - Foto: Weddingvision
Heerlijk Japans dineren - Foto: Weddingvision

Aansluitend op de fotoreportage vond de trouwceremonie plaats. Om het kersverse huwelijk te vieren werd er gesmuld van mooie cupcakes, gemaakt door een vriendin van Natalie. Na de receptie konden alle daggasten aanschuiven voor het eten: een geweldig buffet, geserveerd door een bevriende chefkok.

Knus: feest in eigen tuin - Foto: Weddingvision
Foto: Weddingvision

Het is duidelijk dat dit bruidspaar een groot netwerk van vrienden heeft met bijzondere kwaliteiten, die goed van pas komen op een Japanse bruiloft! Het tuinfeest ging door tot in de late uurtjes en was super relaxed. Evert, Natalie en Hans: bedankt dat we met jullie mee mochten genieten van de foto’s!

 

Foto: Weddingvision

Krijgt jouw bruiloft ook een Japans tintje of ontvang je wellicht buitenlandse gasten op je bruiloft? Maak dan gebruik van onze handige internationale cadeaulijst!

 


Neem contact op met Evert Doorn van Weddingvision
Website : www.weddingvision.nl
Tel. :  +31 35 88 73 571
Email : info@weddingvision.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie