Je bruidsschoenen kiezen: romantisch, praktisch, gedurfd of toch elegant?

Wij vrouwen hebben één ding gemeen: wij houden van schoenen. Of je nu zelf gaat trouwen, bruidsmeisje bent of te gast zal zijn op een bruiloft en je hebt de schoenen nog niet; kijk welk type vrouw jij bent om de bruidsschoenen te vinden die perfect bij jou passen.

Bruidsschoenen. Foto: Jen Lynne.
  • Romantisch

Voor romantische vrouwen zijn schoenen in de kleur fuchsia een goede optie. Fuchsia is een van de meest populaire kleuren onder bruiden en inmiddels kiest de meerderheid van de bruidjes voor om geen witte bruidsschoenen te dragen.

Bruidsschoenen. Foto: Jen Lynne.

Om in jouw romantische stijl te blijven, kan je kiezen voor een model met bloemen, steentjes of bandjes rond de enkel. Deze stijl past zeker weten perfect bij jouw romantische karakter.

Bruidsschoenen, RSVP Cailyn. Foto van Zappos.com
Bruidsschoenen, Nina Forbes y Rsup Samira. Foto van Zappos.com

 

  • Praktisch

Hoge hakken doen veel meiden al pijn als ze eraan denken. Voor meer praktisch ingestelde vrouwen die hun outfit niet willen compliceren, is er een ruime keus aan hele mooie lage of platte bruidsschoenen in alle kleuren. Een andere mogelijkheid is om half hoge hakken te dragen, zodat je toch de hele nacht pijnvrij kan blijven dansen.

Bruidsschoenen, Vigotti y Nina Colver. Foto van Zappos.com

 

  • Elegant

Voor elegante vrouwen zijn avant-garde schoenen de beste optie. De laatste trend zijn elegante bruidsschoentjes in nude tinten. In 2013 zullen we veel nude kleuren zien in zowel bruids- en feestjurken als in de schoenen. Logisch, want het is een heel discrete en toch elegante kleur!

Bruidsschoenen, Ted Baker en Rsup.Foto van Zappos.com

 

  • Gedurfd

Hou jij wel van een gewaagde en dynamische outfit? Dan zijn gekleurde hakschoenen met plateauzool echt iets voor jou. Er zijn niet alleen fantastische schoenen in geel of blauw maar ook multicolor! Vorig jaar waren vooral rode feestschoenen een trend, maar nu draag jij zonder enig probleem schoenen in jouw favoriete kleur.

Bruidsschoenen, Guess y Nina. Foto van Zappos.com
Bruidsschoenen, Steven Amplifyd. Foto van Zappos.com

Je vindt jouw perfecte model schoenen op websites als zappos.com; passende schoenen voor iedere type vrouw. Wil jij je trouwpumps meer stijl of glamour geven? Of wil je een detail in de kleur van je boeket of thema toevoegen aan je trouwschoenen of aan de
schoenen van je bruidsmeisjes? Dat kan met de unieke schoenclips van Le Bootique!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie