Jouw droomjurk perfect op maat met de 3D bodyscan van Unielle Couture

 

Unielle Couture Collectie

Stiekem wil jij een écht unieke bruidsjurk. Eéntje die op je lijf lijkt te zijn geschreven en helemaal is aangepast aan jouw wensen. Klopt? Dan heeft Zankyou een gouden tip: de 3D bodyscan. Huh? 3D bodyscan? We hebben het toch over trouwen, niet over de douane op het vliegveld? Nee, heus, met een 3D bodyscan kan je jouw droomjurk perfect laten aansluiten op jouw lichaam.

Unielle Couture Bruidsmode met 3D-bodyscan

Wist je dat de meeste vrouwen geen twee gelijke borsten, armen of benen hebben? Confectiekleding zit dus nooit helemaal zoals je het zou willen. Normaal gesproken maakt dat natuurlijk niet uit, niemand die vindt dat dat t-shirtje er gek uitziet omdat het rechtermouwtje wat langer is dan het linkermouwtje. Maar je bruidsjurk, tja, dat is andere koek. Je wilt natuurlijk het liefst dat deze perfect zit!

Nieuwste collectie bruidsjurken - Unielle Couture

Het gebruiken van de 3D bodyscan voor je bruidsjurk kan in Nederland maar op één plek: bij Unielle Couture. Hier bestiert Kelly de boel met vastbesloten, doch vriendelijke hand. Kelly probeert iedere bruid op haar gemak te stellen, zo ook onze Zankyou redacteur die een keertje mocht proefdraaien in de scan. Bij binnenkomst krijg je van haar eerst een kopje koffie in de moderne, lichte salon. Je kunt uiteraard alle bruidsjurken die er hangen zien, voelen en passen. Overigens hangen er ook prachtige cocktail- en avondjurken, dus neem gerust je moeder of vriendin mee!

Coctail jurkjes door Unielle Couture

Daarna kan het scannen gebeuren. Nee, het is echt niet eng, zo´n bodyscan. Je hoort een leuk muziekje en voor je het weet heeft het apparaat 100 metingen gedaan van je lichaam. Kelly blijft discreet op afstand en geeft de aanwijzingen. Voor je het weet is de scan klaar!

Nieuwste collectie Unielle Couture trouwjurken

Het gebruik van de 3D scan zorgt er geenszins voor dat het uitzoeken van je bruidsjurk een technische bedoeling wordt. Het model, de stof, het gevoel wat je krijgt als je de jurk aantrekt, dát is het belangrijkste. De stoffen die Unielle gebruikt, worden uit Frankrijk ingevoerd en zijn van hoge kwaliteit en zeer comfortabel. Heb je de jurk van je dromen gevonden? Dan komt de scan in beeld om ervoor te zorgen dat de jurk perfect aansluit op je lichaam.

Nieuwste collectie Unielle Couture trouwjurken

Twee uur later kwam onze redacteur met rode koontjes bij Unielle Couture naar buiten. Met de scan en ook nog een uitgebreid kleuradvies voor het shoppen was het (gratis) consult zeker de moeite waard. De redacteur in kwestie bewaart de scan zorgvuldig voor in de toekomst…

Meer Unielle Couture Bruidsjurken zien? Check dan onze Gallerij met nóg meer jurken van haar nieuwe collectie!


Contact Unielle Couture
Website : www.uniellecouture.nl
Tel. :  +31(0)20 894 6368
mail : contact@uniellecouture.nl

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie