Vandaag in Jullie bruiloft: de oerhollandse trouwdag van Kim en Rob

Het is een mooie dag vandaag: met trots presenteer ik jullie de allereerste Jullie Bruiloft van Zankyou Nederland! We mogen meegenieten van de bruiloft van Kim en Rob, vastgelegd door fotografenduo Hermine en Ramon van Mon et Mine!

Trouwjurk van Kim. Foto: monetmine.nl

Kim heeft als trouwjurk gekozen voor een strapless jurk van W1 White One, met gebloemde details en een ceintuur onder de buste. De jurk is hier prachtig gefotografeerd tegen een oerhollandse achtergrond.

Moeder en dochter, allebei even prachtig. Foto: monetmine.nl

Het bruidspaar heeft ervoor gekozen om de gehele bruiloft op één locatie te vieren, namelijk op landgoed Rhederoord. Het vieren van je bruiloft op één locatie betekent minder logistieke stress, dus meer tijd voor elkaar en voor je gasten. Het maakt het ook gemakkelijk om tussendoor rustig de trouwfoto´s te maken.  Voor Kim en Rob heeft het landgoed in ieder geval heerlijk frisse, groene trouwfoto´s opgeleverd!

Boeket en courset passen perfect bij de ongedowingen sfeer van de dag. Foto: monetmine.nl
Het gelukkige paar in vol ornaat. Foto: monetmine.nl
Ook zoonlief ziet er piekfijn uit voor de grote dag. Foto: monetmine.nl

Bruid Kim over de grote dag “Na 16 jaar samen zijn is er voor ons gevoel niks veranderd. Het grappige was wel dat ik de eerste week continue de ring om Rob zijn vinger zag zitten. Heel bizar. Komt waarschijnlijk doordat hij al zo lang geen ring meer om had en door de nieuwigheid hij nog enorm glom. Inmiddels zitten de ringen onder de beschadigen door het dragen.

Onder de sluier van mama! Foto: monetmine.nl

Het bijzondere van de dag was natuurlijk ook de aanwezigheid van de twee kleintjes. Rob kwam samen met de kindjes aangelopen bij het koetshuis, waar Rob en Kim elkaar voor het eerst zagen. En natuurlijk moest er toen even geknuffeld worden met de hele familie!

Glazen voor de toost met prosecco staan klaar. Foto: monetmine.nl

Ook de receptie vond plaats op het landgoed; met een glas prosecco werd geproost op het kersverse paar. Na het proosten gingen het bruidspaar en de fotografen het bos in om wat mooie natuurplaatjes te schieten.

Poseren tussen de koeien. Foto: monetmine.nl
Graspollen aan de trouwschoenen van Kim. Foto: monetmine.nl

Je moet er wat voor over hebben, zo´n shoot tussen de koeien! Maar het levert wel heel mooie foto´s op! Kim en Rob: bedankt voor het vertrouwen jullie foto´s met ons te delen, Mon et Mine bedankt voor de prachtige plaatjes!

Wat een prachtig stel. Foto: monetmine.nl

Ben jij ook (trouw)fotograaf en wil je verschijnen in Jullie Bruiloft? Dat kan! Neem contact met ons op.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie