Zankyou presenteert Katie Larcombe: onze eigen topvisagiste!

Katie larcombe for zankyou, profile picMeer lezen “Katie larcombe for zankyou, profile pic”
Topvisagiste en -styliste Katie Larcombe - Foto: Felipe Espinosa

We stellen je graag voor aan één van onze favoriete bruidsvisagisten: Katie Larcombe! Ze schrijft fantastische guestblogs voor Zankyou. We hebben haar gevraagd wát ze zo leuk vindt aan het werken met bruiden…

“Het verzorgen van bruidskapsels en make-up is een creatief proces, je mag veel reizen en ontmoet fantastische mensen. Het is erg leuk om de styling van de bruid te doen omdat het je onderdeel maakt van een unieke en heel speciale dag. Voor de ceremonie kan het wat chaotisch en hectisch zijn, maar het geeft zoveel voldoening dat het onvergetelijk werk is.

Het op de hoogte blijven van de laatste trends is onderdeel van het werk als styliste, maar mijn grootste kracht is luisteren. Wat wil de bruid, wat past bij haar, hoe past mijn idee bij haar bruiloft? Als je vergeet dat iedere bruid uniek is, lukt het je nooit om haar persoonlijkheid goed naar voren te laten komen.

katie larcombe for zankyou images 4Meer lezen “katie larcombe for zankyou images 4”
Katie Larcombe aan het werk

Het is erg belangrijk om goed te kijken naar iedere individuele bruid. Ik neem alles mee in mijn styling: huidtype, dagelijkse routine, lifestyle. Als de bruid een huidprobleem heeft, raad ik haar aan welke producten of merken ze het beste kan gebruiken. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat de huid er op haar best uitziet op de trouwdag. De details zijn ook belangrijk: hoe lang hebben we nog voor de trouwdag? Ik laat bruiden zien waar ze de beste producten kunnen kopen en deel tips over hoe je ze het beste kunt gebruiken. Ik probeer alles mee te nemen, niet alleen de gezichtshuid.

Wat ook een groot onderdeel uitmaakt van mijn werk, zijn de lessen die ik geef om zelf je bruidskapsel of make-up te doen. Sommige bruiden vinden het niet prettig om een visagiste om zich heen te hebben op hún dag. De haar- en make-up lessen zijn niet alleen bedoeld om de bruid er fantastisch uit te laten zien op haar trouwdag, maar zijn ook fantastisch voor tips over de dagelijkse make-up. Als je haar en make-up goed zitten, dan voel je je anders en mensen reageren ook anders op je.

katie larcombe for zankyou images 5Meer lezen “katie larcombe for zankyou images 5”
Favoriete Make-up producten Katie Larcombe

Dat ik zelf ook weer leer van de bruiden, zie ik als het grootste cadeau van werken met bruiden. De meeste bruiden denken al jaren na over hoe zij hun bruiloft willen hebben. Ik ben altijd verrast door de originele ideeën die ze hebben omtrent de wensen voor hun bruiloft. Er is niks beter dan als een bruid me heeft geïnspireerd met een fantastisch en innovatief idee!”

Foto´s: Felipe Espinosa

 

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie