Kleine ”vintage” details benadrukken uw decor.

Een stijl dat nog steeds blijkt te groeien is de vintage, steeds meer mensen worden hier fan van over de hele wereld. Als dit uw stijl is dan kunt u hier een paar fantastische ideeën bekijken die we graag met u willen delen.

Deze retro decor items waarmee u een vintage bruiloft compleet kan maken hebben veel mogelijkheden. Antieken die worden bewaard door meerdere generaties, of die je ook gewoon op een antieke markt kan vinden die kunnen bijdragen aan een vintage sfeer.

Maar welke items kunnen er toegevoegd om het decor te highlighten tijdens de bruiloft? Vazen en oude flessen zijn het meest voor de hand liggend en zeer makkelijk te verkrijgen. Je kunt ze vinden in donkere kleuren, ze werden gebruikt door de farmaceutische industrie, ze moesten extern licht zoveel mogelijk vermijden. Ook kunnen oude voedsel containers bijdragen aan een mooie vintage vaas. Ze worden gerecyceld en omgezet in vazen.

De ongebruikte oude camara’s, telefoons, oude radio’s, schrijfmachines en zelfs oude TV’s kunnen deel uitmaken voor de inrichting. Sommige misschien als ondersteuning van andere antieken die op de tafels worden gezet of naast de zoetigheden.

Foto: Jen Lynne Photography
Foto: Alixann Loosle Photography
Foto: Alixann Loosle Photography
Foto: Alixann Loosle Photography

Het oude aardwerk is idiaal voor deze stijl. De chic vintage bruiloften gebruiken vaak dit soort items en begruiken ze als onderdeel om hun  gerechten te serveren op de bruiloft.

Oude meubelen met beschilderingen kunnen het gewenste decor zijn met oude foto’s in antieke lijsten die elke hoek van de bruiloft kunnen versieren. Mooie antieke vazen met bloemen op de hapjes tafel is een leuke optie.

Foto: Jen Lynne
Foto: Przemek Białek
Foto: Closer to Love Photographs
Foto: One Love Photo

Een van de meeste gebruikte kleuren binnen deze stijl zijn de pastel kleuren of sterke levendige kleuren. Dat hangt af van de stijl die u de decor voor de bruiloft wilt geven.

Oude matrialen en beschilderd hout zijn de belangrijkste items voor deze retro stijl.

Foto: Closer to Love Photographs
Foto: Love is a big deal
Foto: Love is a big deal
Foto: Keith Bloomfield
Foto: Keith Bloomfield
Foto: Esther Sun

Elk vintage detail kan in het thema opgenomen worden, je moet de items wel op de juiste plek zoeken. Je kunt opzoek gaan naar deze vergeten schatten op zolder of bij je familie en vrienden. Op leuke antieke beurzen kun je deze items ook eenvoudig vinden. Wat vind u van deze antieke stijl? Laat het ons weten, deel uw mening en ervaringen op onze Twitter @ZankyouAM.

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie