Laat het raden beginnen: welke trouwjurk kiest Angelina?

Brad Pitt en Angelina Jolie in Mr & Mrs Smith. Foto: 20th Century Fox

Geef maar toe: stiekem worden we allemaal stiekem een beetje enthousiast van de berichten over een celeb bruiloft. Zelfs als je verder niks met beroemdheden hebt: zodra het nieuws naar buiten komt en de foto’s van de verlovingsring verschijnen, komt de vraag toch in je op: wat voor trouwjurk zou ze aantrekken? Nu Brangelina, Brad & Anj, Pitt en Jolie (of hoe je ze dan ook noemt) een datum hebben geprikt, doet Zankyou een paar voorspellingen over De Jurk.

Angelina’s outfits op de rode lopers zijn behoorlijk onveranderlijk: een lange zwarte jurk met een gigantische split om haar benen te showen. Ze ziet er altijd geweldig uit, hoewel soms wat koeltjes. Maar als ze af en toe in kleur verschijnt, is het effect groots. Zo droeg ze een schitterende smaragdgroene Versace tijdens de Golden Globes van 2011 en een witte jurk met rode details, ook van Versace, tijdens de Golden Globes van dit jaar.

Als je haar in die laatste, witte, jurk ziet, is het helemaal geen gekke gedachte om aan te nemen dat ze ook op haar trouwdag voor wit kiest. Wat ons betreft past bij Angelina een simpele jurk: geen ruches, geen sleep, geen volle rok. Misschien wel wat subtiel kant, een kleine versiering en wat mooie accessoires.

Deze Pronovias-jurk uit de collectie van 2013. Deze bruidsjurk is echt gemaakt voor iemand met het postuur van Angelina. Met deze elegante jurk kan ze zeggen: mijn rebelse tijd is voorbij.

Galveston, Pronovias 2013

Nog een merk dat Angie op het lijf geschreven is, is Jenny Packam. Wij zouden het moeilijk vinden om te kiezen tussen deze twee prachtige satijnen bruidsjaponnen.

Ada, Jenny Packham 2012

 

Aspen, Jenny Packham 2012

Een strapless trouwjurk kan natuurlijk ook, maar op de een of andere manier zien we dat niet voor ons bij Angelina. Maar een one shoulder dress zoals deze van Matthew Williamson zou haar te tek staan. Wordt het dan misschien zoiets?

Matthew Williamson 2012

Angelina houdt van Versace, dus van strakke lijnen en mooie details. Wij denken dan meteen aan de debuutcollectie bruidsjurken van Lara Hannah: die zouden zomaar eens in de smaak kunnen vallen! (En misschien ook wel bij jou!)

Elizabeth, Lara Hannah

 

Adriana, Lara Hannah

Hoewel alle jurken die we tot nu toe selecteerden wit of off-white zijn, zou het natuurlijk zomaar kunnen dat Angelina ons allemaal verrast en toch voor een gekleurde trouwjurk kiest. Een goudkleurige bruidsjurk zou haar dan ook prachtig staan, gezien de tint van haar huid. Deze jurken van Rosa Clara maken dus misschien ook wel een kans.

Rosa Clara 2012

Maar wie weet wordt het rood, groen of zilver? Als rijke kleuren je zo goed staan, waarom zou je dan op je trouwdag niet gewoon kiezen voor dat wat je het beste staat?

Wat voor soort jurk zal Angelina volgens jou kiezen voor haar huwelijk met Brad Pitt? Wij zijn in ieder geval erg nieuwsgierig en willen graag weten of we met onze voorspellingen in de buurt zitten van wat ze uiteindelijk kiest!

Vindt u dit artikel leuk? dan kunt u het delen

Meer informatie

Laat een bericht achter

Creëer een bruiloftsite

100% aanpasbaar met honderden ontwerpen om uit te kiezen. Zie meer ontwerpen >

Werkt u in de bruiloftindustrie?
Als u een bedrijf heeft of u bent een bruiloft professional, dan geeft  Zankyou u de mogelijkheid uw diensten te publiceren aan duizenden bruidsparen die ervoor kiezen om bij Zankyou hun bruiloft te organiseren in meer dan 19 landen. Meer informatie